BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEge'de film gibi operasyon!----

Ege'de film gibi operasyon!

Ege'de film gibi operasyon!
30 Mayıs 2018 - 15:39 www.finansgundem.com

Aydın, Didim açıklarında bir yattan başta bir yata uyuşturucu transferi yapıldığını belirleyen ekipler operasyon düzenledi. Operasyonda yatın zulalarında 260 kilo skunk ele geçerken, 10 kişi gözaltına alındı

Uluslararası bir uyuşturucu şebekesinin Yunanistan üzerinden bir yelkenli  yata yüklediği uyuşturucuyu Aydının Didim ilçesi açıklarında başka bir yelkenliye aktaracağı bilgisini alınca uyuşturucu yüklü yat tespit edilip takibe alındı.

Yapılan teknik ve fiziki takip çalışmalarında  Arnavutluk üzerinden Yunanistan'a oradan da Türkiye'ye getirilmesi planlanan uyuşturucunun yüklü bulunduğu  yelkenli teknenin Akbükü açıklarına demirleyediği belirlendi.

 Bunun üzerine takipte bulunan ekipler harekete geçip, Sahil güvenlik botıyla yatı yakın takibe aldı. Filmleri aratmayan operasyonda polis ekipleri durdurulan tekneye atladı. Aramalarda bir çuvalda uyuşturucu bulundu. Ayrıca detaylı arama yapılan  teknenin gizli bölmelerinde de uyuşturucu çıktı. 

Araştırmalarda ele geçirilen uyuşturucunun hibrit tohumla üretilen esrardan 10 kat zararlı olan Skunk uyuşturucu olduğu belirlendi. Operasyonla eş zamanlı olarak İstanbul ve İzmir'de de farklı adreslere baskın yapıldı.  Ele geçirilen uyuşturucuyla ilgili 10 şüpheli gözaltına alındı.  Yakalanan şüpheliler Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. (Ferit Zengin/Milliyet)

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)