BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEfsane kaymakam Arnavutköy'e geri döndü----

Efsane kaymakam Arnavutköy'e geri döndü

Efsane kaymakam Arnavutköy'e geri döndü
02 Aralık 2013 - 15:00 www.finansgundem.com

Arnavutköy'ün ilk kaymakamı Süleyman Hurrem Aksoy, Belediye Başkan Aday Adaylığı için geri döndü

Arnavutköy'in ilk kaymakamı Süleyman Hurrem Aksoy, Belediye Başkan Aday Adaylığı için tayini çıktığı Anatlya Döşemealtı'dan İstanbul'a geri döndü. İstanbul'da 2008 yılında kurulan son ilçelerden biri olan Arnavutköy'e atandığı günden, tayin edildiği eylül ayına kadar çok önemli projelere imza atan Süleyman Hurrem Aksoy ilçeyi Türkiye'nin en büyük Olimpiyatköy'ü yapmak için harekete geçmiş, bu konuda ciddi yatırımlar yapılmıştı.  Arnavutköy'de uyguladığı Kardeş aile projesi YETİM, Evde Bakım Projeleri ve Arnavutköylü dar gelirli ailelerin öğrencilerine yönelik Burs Proesi son olarak ta Eğitim Kalitesini Artırma Projelerini uygulayan vatandaşların da büyük desteğini alan Kaymakam Süleyman Hürrem Aksoy geri dönmesi vatandaşlar arasında sevinçle karşılandı.Kaykamam Aksoy'un ilçeye geri döndüğü haberini alan vatandaşlar kucaklaşmak eski kaymakamlarıyla hasret giderdi. Aksoy'un aday adaylığını haber alan vatandaşlar seçim çalışmaşlarına tam destek verdi.


OLİMPİYAT KÖY TAM DESTEK ALMIŞTI
Arnavutköy'ü Olimpiyatköy haline getirme projesi, Türkiye'nin 2020 olimpiyatlarına hazırlığı için cesaret vermiş, projye vatandaşlar sahip çıkmış ve büyük destek vermişti. Arnavutköy sakinleri "Bu konuda ciddi adımlar atıldı. Kaymakem Bey'in attığı temellerin devam etmesini istiyoruz.  Eğitim ve sağlık alanında birçok eksiğimiz Kaymakam bey döneminde giderilri. Yollarımız Kaymakam beyle açıldı. İstanbul'daydık ama İstanbullu olduğumuzu Kaymakam bey hatırlattı" şeklinde konuştu.


KOMŞUMUZ, İÇİMİZDEN BİRİ HALKIN KAYMAKAMI
Kaymakam Aksoy'u yeniden aralarında gören vatandaşlar ise "Biz kaymakam beye ulaşmakta hiç zorluk çekmedik. Evimizden, ailemizden biri gibi. Her derdimize hızır gibi yetişti. Kaymakamımızı Belediye başkanı olarak görmeyi istiyoruz. Seçimlerde aday olması bizim için büyük sürpriz oldu. Yan gelip yatmadı" diyerek seçimlerde destek vereceklerini söylediler. Arnavutköy sakinleri, Kaymakam Aksoy için "Burada görev yaptığı sürece gitmediği ev neredeyse yoktu. Her evde hatırı var, hukuku var. Çocuklarımızın daha iyi eğitim almasına çok yardım etti. Adaylığına çok mutlu olduk. Biz bu seçimde kaymakamımızı destekleyeceğiz" diyerek Aksoy'a moral verdiler.

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)