BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinEbru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş gözaltına alındı!----

Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş gözaltına alındı!

Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş gözaltına alındı!
12 Haziran 2023 - 17:18 www.finansgundem.com

Ünlü manken Ebru Şallı'nın eşi olan iş insanı Uğur Akkuş, İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı. Akkuş'un dolandırıcılık şikayetleri nedeniyle gözaltına alındığı öğrenildi.


Ünlü manken Ebru Şallı'nın eşi iş insanı Uğur Akkuş, dolandırıcılık şikayetleri üzerine İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı.

AS Yatırım Holding'in sahibi Uğur Akkuş'un, Paris-İstanbul seferini yapan uçaktan indikten sonra İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı. Akkuş'un dolandırıcılık şikayetleri üzerine gözaltına alındığı öğrenildi. Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği'ne götürülen Akkuş'un işlemlerinin ardından savcılığa sevk edileceği öğrenildi.

"EŞİM İŞİNDEN DOLAYI İFADE VERİYOR"

Konuyla ilgili sosyal medya hesabında bir video yayınlayan Ebru Şallı, kendisinin gözaltında olmadığı belirttiği videosunda, "Bir saat evvel gibi, Ebru gözaltına alındı gibi bir haber çıkmış, böyle bir şey söz konusu değil. Hemen bunu evden video çekerek, hem ispatlamak, hem de doğrusunu söylemek istedim. Basından arkadaşlarımızda yanlış haber yapmasınlar. Eşimin işiyle ilgili bir ifade vermesi gerekti onun dışında benlik bir durum zaten söz konusu değil. Bilginize sunarım" ifadelerini kullandı.

İskoçya'nın eski başbakanına gözaltı şoku

 

Denizli'de çarşaf giyen erkek avukata gözaltı

 

Patnos Belediye Başkanı gözaltına alındı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)