BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinDüzce Depremi'nin 18. yıldönümünde acılar tazelendi----

Düzce Depremi'nin 18. yıldönümünde acılar tazelendi

Düzce Depremi'nin 18. yıldönümünde acılar tazelendi
13 Kasım 2017 - 05:14 www.finansgundem.com

Düzce'de 12 Kasım 1999'da meydana gelen depremde hayatını kaybedenler düzenlenen törenle anıldı

Düzce Depremi'nin 18. yıldönümünde depremde hayatını kaybedenler anıldı. 

Akşam saatlerinde Düzce Depremzedeler Derneği (DEPDER) tarafından Anıtpark’ta anma töreni düzenlendi. Ellerinde “Depremi unutma, unutturma” pankartları ile Anıtpark’a gelen Dep-Der üyeleri depremin olduğu saat olan 18.58’de 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu. Dep-Der başkanı Ayşegül Şenolcan, saygı duruşunun ardından yaptığı konuşmada şöyle dedi:

“İsteriz ki bir daha aynı acılar yaşanmasın. Biliriz ki depremde hayat kaybetmek kader değildir. İstersek sağlıklı ve güvenli şehirler inşa edebiliriz. 12 Kasım depreminin 18’inci yıl dönümünde bir kez daha hep beraber sağlıklı ve güvenli şehirlerde yaşama hakkımızı savunmak için burada olduğumuzu dillendirmek isteriz. Yine biliriz ki depremi afete dönüştüren deprem öncesi alınan yanlış kararlar ve uygulamalardır. Bataklıkları, dere yataklarını verimli tarım arazilerini imara açmak sureti ile bilimsellikten uzak başta kat artış uygulamaları olmak üzere yanlış imar planı tadilat kararları ile etkin ve ulusal yapı denetim mekanizması uygulanmadığı ve malzemeden çalanı iş başında yakalamadıkları için deprem afete dönüşüyor.”

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)