BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporDursun Özbek'e rakip çıktı----

Dursun Özbek'e rakip çıktı

Dursun Özbek'e rakip çıktı
19 Aralık 2017 - 10:23 www.finansgundem.com

Yönetim, Malatyaspor yenilgisi sonrasında İstanbul'da gece yarısı acil bir toplantı yaptı

Sarı-kırmızılılarda bu yenilginin ardından sular durulmuyor! Yönetimin gerçekleştirdiği toplantıda alınan diğer bir karar ise 13 Ocak 2018'de erken seçime gitme kararıydı.

Sarı-kırmızılı yönetim, yeterli çoğunluğun sağlanması durumunda 13 Ocak 2018'de, çoğunluğun sağlanamaması durumundaysa 20 Ocak 2018'de olağanüstü seçimli genel kurul düzenleyecek. Kulislerde bu seçimde Dursun Özbek'in karşısına çıkacak isimler konuşulmaya başladı.

Daha önce 2018'de başkan adayı olacağını dile getiren Adnan Öztürk'ün bu seçimde aday olacağı iddia edildi. Adnan Öztürk, Nisan 2017'de katıldığı bir programda 2018'de başkan adayı olacağını şu sözlerle açıklamıştı:

"İnsanlar Galatasaray'ın en iyi şekilde yönetilmesini istiyor. İstekleri kıramazdım. Dursun Özbek'in beni desteklediği doğruysa çok şık bir davranış. Ama değilse de kararımı verdim. 2018'de başkan adayıyım."

Adnan Öztürk, Galatasaray'la adı anılan Fatih Terim'in Türkiye Futbol Direktörlüğü'nden kovulmasının ardından da bir açıklama yapmıştı. Temmuz 2017'de konuşan Öztürk, yaptığı açıklamada, Fatih Terim'in asıl bundan sonra Türk futboluna hizmet vermeye başlayacağını savunmuştu.

Öztürk, "Bizim kaptan sonunda yalı çocuğu olmayı kabul etmediğini ve bu oyunda olmayacağını söyledi. Şimdi Türk futboluna yeniden bir şeyler vermeye başlayacak." ifadelerini kullanmıştı. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)