BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDünyanın konuştuğu taciz olayı----

Dünyanın konuştuğu taciz olayı

Dünyanın konuştuğu taciz olayı
25 Ekim 2022 - 08:59 www.finansgundem.com

İngiltere’nin Leeds şehrinde yaşanan olayda, bir yönetici yanında çalışan kadına 'şeftali emojisi atarak' taciz ettiği gerekçesiyle para cezası ödemeye mahkum edildi.

İngiltere'de yaşanan bir taciz olayında, adı açıklanmayan yöneticinin, yanında çalışan kadını takip ettiği ve telefonu üzerinden çok kez şeftali emojisi gönderdiği belirlendi. Şeftali emojisinin cinsellikle bağlantısı olduğunu belirten kadın, ”Onurum kırıldı” dedi.

Aynı zamanda evli olduğu da anlaşılan yöneticinin, genç kadınla ilişkiye girmek istediği ve sık sık tacizde bulunduğu öğrenildi.

420 bin pound ödeyecek

Bir ulaştırma şirketinde yaşanan olay sonucunda, yöneticinin genç kadına 420 bin pound (yaklaşık 8.8 milyon TL) tazminat ödemesine karar verildi.

Yıllık 55 bin pound maaşla işe kısa bir süre önce başlayan kadın, mesaj ve tacizden dolayı çok rahatsız olduğunu ve utandığını dile getirdi.

Bu konuyu arkadaşlarıyla da paylaştığını belirten kadın, “Başta yakın arkadaştık fakat daha sonra benimle aşk yaşamak istediğini söyledi ve bana şeftali emojileri attı” diye konuştu.

Amazon müşterilere 900 milyon sterlin tazminat ödeyebilir

ABD, yerli çocuklara cinsel taciz davasında 14,5 milyon dolar tazminat ödeyecek

Amber Heard tazminatı ödememek için kapıları zorluyor!

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)