BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem"Dünyada kimse yapamazdı"----

"Dünyada kimse yapamazdı"

Dünyada kimse yapamazdı
17 Ekim 2015 - 17:03 www.finansgundem.com

UEFA toplantısında herkes TFF heyetini tebrik için sıraya girdi

İsviçre'deki UEFA toplantısında herkes TFF heyetini tebrik için sıraya girdi. Ankara'daki bombalı saldırının yarattığı psikolojik buhrana rağmen Ay-Yıldızlılar'ın son iki maçı kazanıp Fransa vizesi almasına övgü yağdırıldı:

“Türkiye, katıldığı her turnuvaya renk getirdi. Finallere kalmanıza çok sevindik. Ülkesinde böyle acı bir olay yaşayan hiçbir takım, böyle bir başarı gösteremezdi. Tebrik ederiz, olağanüstü bir iş yaptınız.”

DEMİRÖREN VE YARDIMCI’YA KUTLAMA TRAFİĞİ

Selçuk İnan’ın 89’daki unutulmaz frikik golü sadece Fransa 2016’nın kapılarını açmadı, uluslararası futbol arenasındaki prestijimizi de katladı. Önceki gün Nyon’da 90 gün görevinden men edilen Başkan Michel Platini’nin durumunun masaya yatırıldığı zirveye giden TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve Başkanvekili Servet Yardımcı yoğun bir ilgiyle karşılaştı.

‘TÜRKİYE GİBİ ÖZEL BİR TAKIMA İHTİYAÇ VARDI’

54 ülke federasyon temsilcisinin yer aldığı toplantıda Demirören ve Yardımcı’nın günü neredeyse hem UEFA yetkililerinin hem de başkanların kutlamalarını kabul etmekle geçti. “İyi ki finallerdesiniz. Türkiye müthiş geri dönüşleriyle geçmiş turnuvalara renk getirmişti. Sizin gibi potansiyeli olan, özel bir takıma ihtiyaç vardı” diyen üyelerin sözleri ikilinin göğsünü kabarttı.

‘ACILAR YAŞARKEN YİNE İNANILMAZI YAPTINIZ’

Türkiye’nin başarısı için “Yine inanılmazı yaptınız” ifadesini kullanan temsilciler, konuyu Ankara’daki saldırıya getirip şöyle devam etti: “Böyle acı bir olayın yaşandığı gün çıkıp Çekler’i, 3 gün sonra da İzlanda’yı yendiniz. Dünyada hiçbir takımın oyuncuları içlerinde fırtınalar koparken bunu başaramazdı. Ne kadar gurur duysanız azdır. Olağanüstü bir iş yaptınız. Yürekten kutluyoruz.”
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)