BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDünyaca ünlü yılbaşı kutlamasına yeşil ışık----

Dünyaca ünlü yılbaşı kutlamasına yeşil ışık

Dünyaca ünlü yılbaşı kutlamasına yeşil ışık
25 Aralık 2021 - 08:34 www.finansgundem.com

Brezilya’nın Rio de Janeiro kentindeki dünyaca ünlü Copacabana Plajı’nda daha önce iptal edildiği duyurulan yılbaşı kutlamalarının alınan yeni kararla yapılacağı bildirildi.

Brezilya'nın Rio de Janeiro kentindeki dünyaca ünlü Copacabana Plajı'nda daha önce Covid-19'un Omikron mutasyonu nedeniyle iptal edildiği duyurulan yılbaşı kutlamalarının alınan yeni kararla yapılacağı bildirildi.

Rio de Janeiro Belediye Başkanı Eduardo Paes yaptığı açıklamada, bir takım önlemler alınarak Copacabana Plajı dahil olmak üzere Rio de Janeiro şehrinin 10 ayrı noktasında havai fişek gösterileri yapılacağını duyurarak, “Yılbaşını sakin, güvenli ve organize bir şekilde kutlamak istiyoruz. Bilim kurulu ile bir araya geldik ve kentin yeni yıl kutlamalarının kent yönetiminin öngördüğü tedbirler çerçevesinde yapılmasının güvenli olacağına karar verdik. Eyaletin bilim kurulundan da yetki aldık” dedi.

YILBAŞI KUTLAMALARINA İZİN VERİLECEK

Paes, Covid-19 salgını nedeniyle şehir halkının tek bir noktada toplanmasını önlemek amacıyla Copacabana Plajı'na ek olarak 9 ayrı noktada daha havai fişek gösterisi düzenleme kararı aldıklarını açıklayarak, Rio de Janeiro şehrinin bir çok noktasında ve plajlarda her zaman kalabalığın oluştuğunu bu nedenle halkın küçük çaplı buluşmalarla yılbaşı kutlamasına izin verileceğini ifade etti.

Paes, Rio de Janeiro sakinlerine özellikle dünyaca ünlü Copacabana Plajı'nda toplanmama çağrısı yaparak, şehrin diğer noktalarında yapılacak olan havai fişek gösterilerini evlerine yakın bir yerden izlemeye davet etti.

KONSER YERİNE HOPARLÖRDEN MÜZİK YAYINI YAPILACAK

Yılbaşı kutlamaları sırasında aşırı kalabalık oluşmasını önlemek amacıyla Rio de Janeiro şehri yetkilileri tarafından alınan diğer önlemlere göre şehir genelinde 31 Aralık günü yerel saatle 20.00'den sonra toplu taşıma araçlarının çalışmayacağı ve kiralık araçların da trafiğe çıkışına izin verilmeyeceği duyuruldu. Ayrıca iptal edilen konserlerin yerine de şehir hoparlörlerinden müzik yayını yapılacağı bildirildi.

Brezilya'da son 24 saatte 3 bin 645 Covid-19 vakası ve 100 can kaybı bildirildi. Ülkede Covid-19 salgını nedeniyle bugüne kadar 618 bin 228 kişi yaşamını yitirirken, 22 milyon 226 bin 573 kişide Covid-19 tespit edildi. Brezilya salgında en çok ölümün yaşandığı ülkeler arasında ABD'nin ardından ikinci sırada yer alıyor.

Kanada'da 33 milyon mobil cihaz izlendi

 

Vatikan'da Noel ayini düzenlendi

 

Japonya'da Merck'in Kovid-19 hapına onay verildi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)