BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSpor"Dünya Kupası'nı kazanırsa intihar edeceğim"----

"Dünya Kupası'nı kazanırsa intihar edeceğim"

Dünya Kupası'nı kazanırsa intihar edeceğim
14 Haziran 2013 - 12:33 www.finansgundem.com

Brezilya'nın Rio de Janeiro şehri Belediye Başkanı Eduardo Paes, Dünya kupasını Arjantin'in kazanması halinde intihar edeceğini söyledi

2014 FIFA Dünya Kupası finaline ev sahipliği yapacak olan Brezilya'nın Rio de Janeiro şehri Belediye Başkanı Eduardo Paes, kupayı Arjantin'in kazanması halinde intihar edeceğini söyledi.
"Onların Messi'si ve Papası var, bize de kazanacak bir şey bıraksınlar." diyen Paes, "Arjantin finalde Brezilya'yı yenerek kupayı kazanırsa intihar edeceğim." ifadelerini kullandı.
Dünya Kupası'nı en son 2002'de kazanan Brezilya, 64 yıl aradan sonra bu organizasyona ev sahipliği yapacak. 1950 senesinde Rio de Janeiro'nun Maracana Stadı'nda oynanan Dünya Kupası finalinde Uruguay Brezilya'yı 2-1 yenmişti.
Rio de Janeiro Belediye Başkanı Paes, Maracanazo diye adlandırılan Uruguay mağlubiyetinin bir benzerine tahammül edemeyeceğini belirtti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)