BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılık Dünya devini yöneten Türk CEO, İspanya’da 3. oldu----

Dünya devini yöneten Türk CEO, İspanya’da 3. oldu

 Dünya devini yöneten Türk CEO, İspanya’da 3. oldu
05 Şubat 2020 - 16:06 www.finansgundem.com

İspanyol bankacılık devi BBVA Group’un CEO’luğuna oturan Onur Genç, dünyaca ünlü ekonomi dergisi Forbes’ın ‘en iyi yöneticiler’ listesinde yer aldı.

CÖMERT YILDIZ – FINANSGUNDEM.COM / ÖZEL HABER

Garanti Bankası’nı alarak Türkiye’ye adım atan İspanyol devi BBVA Group’un CEO’luğuna oturan Onur Genç, en iyi yöneticiler arasında… 2018’in Kasım ayında bu göreve gelerek dünyanın da ilgisini çeken Onur Genç, Forbes’ın İspanya’daki en iyi CEO’lar listesinde yer aldı. Forbes İspanya’nın (Forbes Espana) yaptığı çalışmada Madrid Borsası’nda kayıtlı şirketler için son 10 yılın en iyi CEO’ları listelendi. BBVA Group’un resmi sitesinde verilen bilgilere göre Türk CEO Genç, listeye 3’üncü sırada girdi. Forbes İspanya'daki sıralama, inovasyon, karlılık gibi dört faktöre dayanıyor.
 
ABD ÜLKE MÜDÜRÜ OLMUŞTU

Garanti Bankası’na 2012 yılında Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak katılan Onur Genç, 2015 yılında sorumluluklarına Kurumsal Bankacılık alanında görevler de ekleyerek, Garanti Ödeme Sistemleri AŞ’nin (GÖSAŞ) Genel Müdürü ve aynı zamanda bankanın Genel Müdür Vekili oldu. Ocak 2017’den 2018 sonuna kadar ise Genç, BBVA Compass’ın CEO’su ve ABD Ülke Müdürü olarak görev yaptı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)