BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinDünya Değişim Akademisi 106. merkezini Bodrum-Torba’da açtı----

Dünya Değişim Akademisi 106. merkezini Bodrum-Torba’da açtı

Dünya Değişim Akademisi 106. merkezini Bodrum-Torba’da açtı
02 Eylül 2018 - 14:35 www.finansgundem.com

Yeni mekanda temel olarak nefes, biyoenerji, vücut çalıştırma teknikleri, konsantrasyon ve derin gevşeme çalışmalarını sunuluyor.

“Şimdi değişim zamanı!” diyerek kısa zamanda yurt dışına açılan, dünyanın en güçlü değişim tekniklerini her yerde aynı itina ve titizlikle uygulayan kurumun tam donanımlı Değişim Uzmanları, artık Bodrum-Torba’da da hizmet veriyor. Mekanda Dünya Değişim Akademi’sine özgü huzur, güven, neşe ve bilgelik dolu atmosferle buluşacaksınız.

Temel olarak nefes, biyoenerji, vücut çalıştırma teknikleri, konsantrasyon ve derin gevşeme çalışmalarının sunulacağı yeni mekan herkesi değişime davet ediyor. Stres Yönetimi, Öfkeyi Dönüştürme, Korkuyu Aşma, Depresyondan Özgürleşme, Kıskançlık Kontrolü, Başarı, Kendini İfade Etme, İlişki Sanatı gibi arayışlarınıza uygun pek çok etkili programdan faydalanma imkanı var. 

“İçinizdeki samimi değişim ateşini yakabilir, daha aydınlık, mutlu, anlamlı yarınlara adım atabilirsiniz” diyen Değişim Uzmanları,  esinlendikleri  ünlü Değişim Nedir Ve Nasıl Gerçekleşir? kitabından anlamlı bir mesaj veriyorlar: "Senin içsel değişimini hiçbir güç engelleyemez. Dışsal güçler senin içsel değişimini ve ne kadar güçlü olduğunu fark bile edemez. Değişim simyası sayesinde gerçekleşen içsel değişim gerçek özgürlüğe neden olacaktır..."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)