BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporDünya bunu konuşuyor! Ronaldo'ya 99 kırbaç cezası----

Dünya bunu konuşuyor! Ronaldo'ya 99 kırbaç cezası

Dünya bunu konuşuyor! Ronaldo'ya 99 kırbaç cezası
13 Ekim 2023 - 14:11 www.finansgundem.com

Portekizli yıldız Ronaldo, ressam Hamami'ye temas ettiği gerekçesiyle İran'da 99 kırbaç cezasına çarptırıldı.

Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr'da forma giyen dünyaca ünlü Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun yüzde 85 felçli olan ve koyu bir hayranı olan İranlı ressam Fatima Hamami ile eylül ayında yaptığı görüşme sebebiyle başı belaya girdi. 

Ronaldo, Asya Şampiyonlar Ligi grup aşamasında Persepolis ile karşılaşmak üzere eylül ayında Al-Nassr ile birlikte İran’ın başkenti Tahran’ı ziyaret etti. Portekizli oyuncu Tahran’dayken Hamami ile tanışmış ve Hamami’nin Ronaldo’ya kendisi için özel olarak yaptığı bir tabloyu hediye etmek istemesi üzerine buluşmayı ayarladığı bildirilmişti. Buluşma sırasında Ronaldo teşekkür etmek için kadına sarıldı. Buluşmanın bir videosu sosyal medyada dolaşıma girdi.

AVUKATLAR ŞİKAYETÇİ OLDU

‘Sharq Emroz’a göre, çok sayıda İranlı avukat bu sarılma hakkında şikayette bulundu, çünkü İran yasalarına göre bekar bir kadına dokunmak zina ile eşdeğer.

Kanal, İran yargısının hızlı tepki verdiğini ve Ronaldo’yu 99 kırbaç cezasına çarptırdığını, Portekizli yıldızın İran’a bir sonraki seyahatinde bu cezayı alacağını yazdı.

Cristiano Ronaldo İran’da 99 kırbaç cezasına çarptırıldı

RONALDO, İRAN’A GİDECEK Mİ?

Al Nassr play-off turundan yükseldikten sonra Asya Şampiyonlar Ligi’nde yer alıyor. İran’ın Persepolis, Katar’ın Al-Duhail ve Tacikistan’ın Istiklol takımlarıyla birlikte E Grubunda yer alan Al Nassr, turnuvanın bu aşamasında İran’a dönmek zorunda kalmayacak.

Ancak son 16’ya kalmaları ya da turnuvada ilerlemeleri halinde İran topraklarına dönmeleri gerekecek ve bu da CR7’nin Suudi takımının kafilesinde yer alması halinde İranlı yetkililer tarafından tutuklanarak cezasını çekmeye zorlanmasıyla sonuçlanabilir.

ÖZÜR DİLEMESİ GEREKİYOR

Cristiano Ronaldo, pişman olduğunu dile getirir ve bir daha yapmayacağını söyleyerek yemin ederse 99 kırbaç cezası affedileceği belirtildi.

Benzema, Suudi Arabistan'da Ronaldo'ya rakip oldu

 

Ronaldo'nun 'secde' videosu olay oldu

 

Ronaldo'dan sonra Messi'de depremi unutmadı

 

Cristiano Ronaldo ile Georgina Rodriguez'in Suudi Arabistan hayatı

 

Dünya bu sözleri konuşuyor! Erdoğan: Ronaldo'yu harcadılar!

 

Ronaldo’nun 1 milyon euroluk yeni saati

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)