BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBenzema, Suudi Arabistan'da Ronaldo'ya rakip oldu ----

Benzema, Suudi Arabistan'da Ronaldo'ya rakip oldu

Benzema, Suudi Arabistan'da Ronaldo'ya rakip oldu
09 Haziran 2023 - 05:36 www.finansgundem.com

Suudi Arabistan Birinci Futbol Ligi takımlarından El-İttihad'a transfer olan Fransız yıldız Benzema, "Mekke gerçekten çok yakın ve burası kendimi en iyi hissedeceğim yer" dedi.


El-İttihad takımının sosyal medya hesabından röportajı yayınlanan Fransız yıldız Karim Benzema, transferine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Benzema, El-İttihad takımının stadyumunun "olağanüstü" olduğunu belirterek, "Söylediğim gibi burada çok fazla coşku var." dedi.

"Suudi Arabistan'da olmaktan mutluluk duyduğunu" dile getiren Benzema, Arapça öğrenerek akıcı bir şekilde konuşmak istediğini ifade etti.

Benzema, "İnsanların gerçekten beni sevdiğini hissediyorum. Mekke gerçekten çok yakın ve burası kendimi en iyi hissedeceğim yer." ifadelerini kullandı.

Real Madrid'den ayrılan ve El-İttihad takımıyla 3 yıllık sözleşme imzalayan 35 yaşındaki Benzema, 2026 yazılı formayla poz vermişti.

Benzema, 14 yıl forma giydiği Real Madrid ile 5'er UEFA Şampiyonlar Ligi ve FIFA Kulüpler Dünya Kupası, 4'er UEFA Süper Kupa, La Liga ve İspanya Süper Kupası ile 3 kez de Kral Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Ronaldo'ya rakip oldu

Benzema, Al Nassr forması giyen eski takım arkadaşı Cristiano Ronoldo'ya aynı ligde mücadele edecek. 

UEFA Şampiyonlar Festivali'nin açılışı yapıldı

 

Yıldız futbolcu Benzema Suudi Arabistan'a transfer oldu

 

Depremzedeler için Benzema'dan da destek geldi!

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fk09 Haziran 2023 07:17

    eskiden miladını dolduran topçular süper lige gelir biraz oynar ful yatardı biz de oynadığı zamanın keyfini çıkarırdık. araplar bu zevki de elimizden aldı pu