BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinRonaldo’nun 1 milyon euroluk yeni saati----

Ronaldo’nun 1 milyon euroluk yeni saati

Ronaldo’nun 1 milyon euroluk yeni saati
03 Nisan 2022 - 10:49 www.finansgundem.com

Saat ve lüks araba tutkusuyla bilinen Ronaldo, koleksiyonuna yeni bir saat daha ekledi

FİNANSGUNDEM.COM-DIŞ HABERLER SERVİSİ

Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, kulüp ve milli takım kariyerinde eski yıldız futbolcu Josef Bican'ı geride bırakarak 807 golle dünyada futbol tarihinin en golcü ismi oldu. Ronaldo, yeşil sahalar kadar satın aldığı saatler ve arabalarıyla da gündemde. Bir servet değerinde saat koleksiyonu olan Ronaldo, 1 milyon euroluk yeni bir saat daha aldı.

Ünlü lüks saatçi Jacob & Co, Manchester yıldızına, sahibi olduğu Bugatti Chiron süper otomobilinin özelliklerine uygun benzersiz bir Bugatti Chiron Baget saat üretti.

37 yaşındaki oyuncu, Cristiano Ronaldo'nun servetinin yaklaşık 500 milyon dolar olduğu tahmin ediliyor. Ronaldo servetinin önemli bir kısmını saat ve arabalara yatırıyor.

Ünlü saatçi Jacob & Co.'nun kurucusu Jacob Arabo, 2022'nin en pahalı saatlerinden biri olacak yeni saati için 1 milyon euro (Yaklaşık 16 milyon lira) değer biçti.

Jacob & Co'nun Tourbillon Baget'i Bugatti Chiron'u temel alan bu yeni saat 55 mm genişliğinde, 20 mm yüksekliğinde ve 232 beyaz elmas ve 109 siyah safir ile toplam 21 karat değerli taşa sahip.
Bu arada, Cristiano Ronaldo, geçen yıl da benzer bir saat satın almıştı. Üzerinde 424 elmas parçası bulunan saat için tam 930 bin pound ödedi. Türk parasıyla yaklaşık 20 milyon lira.

İşte Ronaldo'nun 18 milyon sterlinlik koleksiyonu!

 

Ronaldo'nun Ballon d'Or tepkisi sürüyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)