BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporDün kahramandı bugün istenmeyen adam----

Dün kahramandı bugün istenmeyen adam

Dün kahramandı bugün istenmeyen adam
15 Eylül 2013 - 09:51 www.finansgundem.com

Rumen kamuoyunun kararı Karpatların Maradonası Hagi’yi kahretti

Romanya Milli Takımı, Türkiye’ye Bükreş’te kaybettiği maçın ardından karıştı. Rumen kamuoyunda teknik direktör Victor Piturca’nın görevi bırakması yönünde çağrılarda bulunulurken, konuyla ilgili bir de anket düzenlendi. Ülkenin önde gelen gazetelerinden Sporturilor’un internet sitesinde gerçekleştirilen ve 12 bin kişinin katıldığı nabız yoklamasında Piturca’nın görevi bırakması gerektiği görüşü öne çıktı.
Ülkenin yaşayan futbol efsanesi Gheorghe Hagi için ise anket sonuçları oldukça üzücüydü. ‘Romanya’nın hocası kim olmalı?’ sorusunun yöneltildiği ankette katılımcıların sadece % 10’u ‘Hagi’ cevabını verdi.
Katılımcıların yüzde 36’sı Steaua Bükreş’in hocası Reghecampf’ı tercih ederken, bir başka Rumen teknik adam Boloni yüzde 28 oy aldılar. Sadece yüzde 7 ‘Piturca kalmalı’ dedi. Geriye kalan yüzde 19 ise başka bir ismin takımın başına geçmesinden yana görüş bildirdi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)