BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaDudley faiz artırımına yakın----

Dudley faiz artırımına yakın

Dudley faiz artırımına yakın
05 Kasım 2015 - 07:16 www.finansgundem.com

New York Fed Başkanı William Dudley, Aralık ayını Fed faiz artırımı için canlı bir olasılık olarak görüyor

New York Fed Başkanı William Dudley de Aralık ayındaki FOMC toplantısında faiz artırımına gidilmesini canlı bir olasılık olarak gördüğünü belirterek Fed Başkanı Janet Yellen'e destek verdi. 
Dudley yaptığı açıklamada, "Eğer ekonomik veriler istihdam piyasasında daha fazla iyileşmeye ve enflasyonda toparlanma işaret eder ise Aralık ayının bir politika sıkılaştırma için oyunda olduğu konusunda Başkan Janet Yellen ile tamamen aynı görüşteyim" diye konuştu.
Dudley açıklamasında ayrıca, Fed'in politikalarının Amerikalıları nasıl etkilediği konusunda ABD istimdam ve konuk piyasasının ötesine bakması gerektiğini de savundu. Dudley, "Ulusal işsizlik oranına baktığında bu size farklı insan gruplarının istihdam piyasaısı
deneyimleri konusumnda hikayenin sadece bir kısmını anlatıyor. Farlılıkları anlamak, istihdam piyasasının ve ekonominin genelinin sağlığını daha iyi anlamak için çok önemli" dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)