BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSpor'Drogba'nın yanında nasıl çıktım'!----

'Drogba'nın yanında nasıl çıktım'!

'Drogba'nın yanında nasıl çıktım'!
10 Şubat 2013 - 14:01 www.finansgundem.com

Galatasaraylı yöneticilerin Didier Drogba’nın gelişinde birbirleriyle adeta yanında durmak için verdiği mücadele şaşkınlık yarattı

Galatasaraylı yöneticilerin Didier Drogba’nın gelişinde birbirleriyle adeta yanında durmak için verdiği mücadele camianın ve taraftarların büyük tepkisini çekti.
Didier Drobga’nın transferi sarı-kırmızılı taraftarlarda heyecan uyandırdığı kadar yöneticilerin de içini kıpır kıpır etmeye yetti. Böylesine önemli bir dünya yıldızına G.Saray formasını giydirmenin gururunu yaşayan yönetim, karşılama sırasında sınıfta kaldı. Fildişili yıldızı taşıyan uçağın İstanbul’a inmesiyle birlikte uçağın kapıları açılır açılmaz Abdurrahim Albayrak içeriye girdi.
Soluğu hemen Drogba’nın yanında alan Albayrak ve diğer yönetim kurulu üyeleri dünya yıldızının yanından ayrılmak istemeyince ortaya sarı-kırmızılılara yakışmayan görüntüler çıktı. Bu duruma oldukça kızdığı bilinen başkan Ünal Aysal herkesten daha dikkatli davranmalarını istedi. Bazı yöneticilerin bu tavırları camia içinde huzursuzluk yaratırken, taraftarların da büyük tepkisini çekti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)