BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporDrogba Türk taraftara 'aptal' dedi----

Drogba Türk taraftara 'aptal' dedi

Drogba Türk taraftara 'aptal' dedi
14 Mayıs 2013 - 20:36 www.finansgundem.com

Galatasaraylı Drogba, Fenerbahçe derbisindeki olaylarla ilgili Instagram'dan mesaj vermeye devam ediyor

Fenerbahçe derbisinde Eboue ile birlikte "ırkçı" bir harekete maruz kalan Galatasaraylı Didier Drogba, artık Türkiye'de rahatsız olduğu yönündeki iddialara Instagram'da yanıt verdi.
Drogba "Beni yanlış anlamayın. 5 aydır Türkiye'deyim ve kariyerimde olabilecek en iyi yer burası. Türkiye'yi ve buradaki insanları çok seviyorum. Burada birçok takıma karşı oynadım fakat onlar Galatasaray için oynamama rağmen bana büyük saygı ve sevgi gösterdiler. Aptal insanlar dünyanın her yerinde vardır. Onları nasıl eğiteceğiniz size kalmış. Türkiye'yi dünyada yapabildiğim kadarıyla tanıtmaya çalışıyorum ve takımım için de en iyi performansımı sergilemeye çalışıyorum. Dünyada barış'' şeklinde bir mesaj yayınladı.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Can14 Mayıs 2013 21:23

    Doğru söze ne denir adam haklı. Her yıl onlarca gencimizin aptal bir maç yüzünden birbirini bıçaklayıp öldürmesi aptallık değil de nedir ? başka bir yerde bunu duysak affedersiniz bir tarafımızla güleriz.