BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporDrogba çıldırdı----

Drogba çıldırdı

Drogba çıldırdı
25 Eylül 2013 - 13:17 www.finansgundem.com

Fatih Terim'in takımdan gönderilmesini öğrendikten sonra Didier Drogba'nın büyük bir şok yaşadığı ve adeta çıldırdığı öğrenildi

Türk futbolunun efsane teknik adamlarından biri olan Fatih Terim, Galatasaray yönetimi tarafından görevden alındığını Florya'da Çaykur Rizespor maçının antrenmanında kızının aramasıyla öğrendi. Tecrübeli teknik adamın, yeni sona eren antrenmanın ardından duş için hazırlanırken gelen haber üzerine elbiselerini alıp duş bile almadan Florya'dan ayrıldığı belirtildi.
Antrenman öncesinde oyuncularıyla sohbetler eden ve Beşiktaş maçından gelecek olan 3 puanın moraliyle Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına başlayan sarı - kırmızılı oyuncuların da oldukça neşeli oldukları söylendi. Terim ve oyuncuların Çaykur Rizespor maçının taktik çalışmasını da neşe içinde yaptıkları belirtilirken, antrenman sonrasında ise hem oyuncuların hem de Fatih Terim'in moralinin bozulduğu, yönetimin kararına oyuncuların da büyük tepki gösterdiği ifade edildi.
Antrenman sonrasında duş için tesislere giren Fatih Terim'e yönetimin görevine son verdiği haberini kızı ulaştırınca sinirlenen Terim, duş bile almadan malzemelerini toparlayıp sinirli bir şekilde Florya'dan ayrıldı.
DROGBA ADETA ÇILDIRDI
Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını sürdüren sarı - kırmızılı futbolcular da idman sonrası Fatih Terim gibi büyük bir şok yaşadı.
Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına devam eden Galatasaray'da idman sonrası soyunma odasına giden futbolcular, koridordaki televizyonlarda gördükleri haber sonrası şok oldular. Fatih Terim'in görevine son verildiği haberini televizyondaki alt yazıda öğrenen oyuncular şok yaşadı ve dona kaldılar.
En büyük şoku ise Didier Drogba'nın yaşadığı ve adeta çıldırdığı öğrenildi. Tercüman Mert Çetin'den haberi çevirmesini isteyen Drogba'nın, detayları öğrendikten sonra ise "Nasıl olur" diye bağırdığı ve inanamadığını söylediği belirtildi.
Futbolcularla koridorda karşılaşan Fatih Terim'in ise moralinin çok bozuk olmasından dolayı oyuncuları ile tek kelime bile konuşmadan ayrıldığı belirtildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)