BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDP lideri Uysal: Tarihi bir dönüm noktasına gidiliyor----

DP lideri Uysal: Tarihi bir dönüm noktasına gidiliyor

DP lideri Uysal: Tarihi bir dönüm noktasına gidiliyor
11 Mayıs 2023 - 12:28 www.finansgundem.com

DP lideri Uysal, seçimlere yaklaşırken tarihi bir dönüm noktasına doğru gidildiğini söyleyerek, "İnsanlarımızı doğduğu topraklarda alın terinin karşılığını alabildiği huzur, güven içerisinde yaşatabilelim" ifadelerini ekledi.

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Eskişehir'de Tepebaşı Belediyesi tarafından Batıkent Mahallesi'ndeki bir eğlence merkezinde düzenlenen Kadınlar Buluşması etkinliğine katıldı.  Uysal, yaptığı konuşmada, seçimlere az sürenin kaldığını belirterek, tarihi bir dönüm noktasına doğru gidildiğini kaydetti.

Millete, devlete ve memlekete dair de pek çok özlemleri ve hayallerinin bulunduğunu ifade eden Uysal, şunları söyledi:

"İstiyoruz ki büyük liderimiz Demirel'in ifadesiyle, bu bereketli toprakların bedbaht insanları olarak yaşamayalım. İnsanlarımızı doğduğu topraklarda alın terinin karşılığını alabildiği huzur, güven içerisinde yaşatabilelim. Evlatlarının geleceğinden sizler emin olasınız. Bu ülkede acıları yaşamayalım. Siyaset yapmanın da manası budur. Meselemiz, sorumluluğumuz zor kılmak değildir. Kolay kılmaktır. 14 Mayıs'ı yeniden bir bayrama çevirerek milletimizin derinden bir nefes alacağı, cemrelerin düştüğü bugünlerde özellikle kadınlarımızın sizlerin, gençlerimizin ve demokrasiye ve cumhuriyete inanan, fikren inanan tüm vatandaşlarımızın sandıklara bir cemre olarak düşmesi gerektiği kanaatindeyim."

Etkinliğe, Uysal'ın yanı sıra CHP Eskişehir milletvekilleri Utku Çakırözer, Jale Nur Süllü, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Demokrat Parti Eskişehir İl Başkanlığı yöneticileri ile davetliler katıldı.

Karamollaoğlu'ndan Kılıçdaroğlu ve Gültekin Uysal'a ziyaret

 

Akşener, Uysal ile görüştü

 

DP Genel Başkanı Uysal'dan 'Tansu Çiller' açıklaması