BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinDoluluk yüzde 90’ı buldu: Bungalov tatiline yoğun ilgi!----

Doluluk yüzde 90’ı buldu: Bungalov tatiline yoğun ilgi!

Doluluk yüzde 90’ı buldu: Bungalov tatiline yoğun ilgi!
08 Nisan 2024 - 12:33 www.finansgundem.com

Sapanca'nın doğal güzellikleriyle ünlü ilçesinde, bungalov tatili Ramazan Bayramı'nda da yoğun ilgi görüyor. İlçede bulunan yaklaşık 4 bine yakın bungalovda doluluk oranı yüzde 90'a kadar ulaştı.


Sakarya’nın Sapanca ilçesinde, son yıllarda bungalov turizmi yoğun ilgi görüyor. 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde de Sapanca’daki göl ve doğa manzaralı bungalovlar ilgi gördü. Sapanca’daki 4 bine yakın bungalovda doluluk oranı yüzde 90’a ulaştı. 3 günlük bungalov tatilinin bedeli ise bungalovun boyutları ve özelliklerine göre 20 bin TL ile 45 bin TL arasında değişiyor. 9 günlük tatil için ise bu bedel 50 bin TL'den başlıyor.

Sapanca Villa ve Bungalov İşletmecileri Derneği Başkanı Ali Safa Alaçam, “Bayram tatili sebebiyle Sapanca’ya ilgi bir hayli yüksek. İlçemizde bulunan yaklaşık 4 bine yakın işletmelerimizde doluluk oranı yüzde 90 seviyelerine ulaştı. İstanbul başta olmak üzere çevre illerden gelen aileleri, bungalov tipi konaklama yerlerinde ağırlıyoruz” dedi.

3 GÜNLÜK TATİL 20, 9 GÜNLÜK TATİL 50 BİN TL'DEN BAŞLIYOR

3 günlük tatilin 20 bin TL, 9 günlük tatilin ise 50 bin TL'den başladığını belirten Alaçam, “Bu fiyatlar evlerin donanım ve çeşitliliklerine göre farklılık gösteriyor. İlçe genelinde her şey dahil diye bir sistem yok. Genellikle işletmelerimiz oda, kahvaltı şeklinde çalışıyor ve bahçelerde bulunan barbekülerde mangal ya da evlerin içerisinde mutfakta kendiniz hazırlayabiliyorsunuz. Ya da dışarıdan bir telefonla her şey ayağınıza geliyor" diye konuştu.

DOLANDIRICILARA KARŞI UYARI

Avantajlı fiyat ve koşullar içeren sahte ilanlarla dolandırıcılık olaylarının yaşandığını belirten Alaçam, “Bölgemize ilgi gösteren misafirlerimizden ricamız, iletişime geçtikleri Sapanca içerisinde herhangi bir bungalov, villa veya benzer konaklama tesislerini pazarlayan sayfayı ödeme yapmadan önce derneğimiz SAVİBU ile telefon veya sosyal medya hesaplarımız ile bizimle iletişime geçerek görüştükleri işletmeleri teyit etmelerini istiyoruz” dedi.

‘SAPANCA’YI TERCİH EDİYORUZ’

İstanbul'dan tatil için yeğeni Naz Karaduman ile birlikte Sapanca'ya gelen Şükran Mert, daha önceleri tekne tatili için Göcek’e gittiklerini, fakat Sapanca’yı keşfettikten sonra tercihini Sapanca’dan yana kullandıklarını belirtti. 12’nci kez Sapanca tatili yaptıklarını belirten Mert, ‘’İstanbul’dan burası çok yakın. Çok konforlu bir yaşam alnında tatilimizi geçiriyoruz burada. Havuzumuz muhteşem. Konaklamadaki açık ve kapalı alanları bizleri memnun ettiği için Sapanca’yı tercih ediyoruz” dedi.

Sapanca’nın doğasını sevdiğini belirten Naz Karaduman ise, ‘’Burada her an her yere ulaşabiliyoruz. Hem spor yapabiliyorum burada. Ayrıca ailece ayrı ayrı da vakit geçirebiliyoruz. Geniş bir alana sahip olduğu için tercih ediyoruz burayı’’ dedi.

Bungalov kiralayanlar dikkat: Çifte dolandırıcılık!

 

Bungalov kiralama vaadiyle dolandırıcılık: 3 kişi yakalandı

 

Kiralık bungalov ilanlarıyla dolandırıcılık yapan 13 kişi tutuklandı

 

Bungalov'da yangın: İki ölü

 

 

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)