BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaDolar güne 7,08 TL'den başladı----

Dolar güne 7,08 TL'den başladı

Dolar güne 7,08 TL'den başladı
06 Mayıs 2020 - 08:03 www.finansgundem.com

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'un uluslararası yatırımcılarla düzenleyeceği telekonferansın izleneceği yeni güne dolar ve euro, TL karşısında hafif yükselişler ile başladı.

Bakan Albayrak'ın uluslararası yatırımcılarla telekonferansı saat 16.00'da başlayacak. Güne Dolar/TL 7,08, Euro/TL 7,68 seviyesinden başladı. Euro/dolar paritesi de 08.05 itibarıyla 1,08386 seviyesinde işlem gördü.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), korona virüs (Kovid-19) salgını ile mücadele kapsamında bankaların elindeki kaynakların Türkiye’de kullanılmasına yönelik kararlar aldı. 

Sağlık Bakanlığı, son 24 saatte korona virüs nedeniyle 59 kişinin hayatını kaybettiğini, toplam can kaybının 3 bin 520 olduğunu, iyileşen 5 bin 119 kişi ile birlikte toplam 73 bin 285 kişinin iyileştiğini açıkladı. 

Bakan Koca'dan İstiklal Caddesi uyarısı: İyi bir görüntü vermedi

Avrupa Birliği’nden (AB) ayrılan İngiltere ile ABD arasında serbest ticaret anlaşması müzakereleri başladı.

ABD Başkanı Trump, Kovid-19 nedeniyle ara verdiği seyahatlerine yeniden başladı.

ABD Başkanı Donald Trump, salgın sonrası ortaya çıkan durum ile başa çıkmanın ikinci aşamasına geçilmesiyle birlikte korona virüs salgını ile mücadele için oluşturulmuş olan görev gücünün faaliyetlerine son vereceklerini bildirdi. 

Çin'de dün 2 yeni korona virüs vakası tespit edildi.

Avrupa Merkez Bankası(ECB), Almanya Anayasa Mahkemesi'nin kararı sonrasında gevşek para politikasına bağlı olmaya devam edecek.

ECB: Enflasyon hedefi için her şeyi yapmaya kararlıyız

St. Louis Fed Başkanı James Bullard, Avrupa'nın korona virüs salgınına uygun bir ekonomik yanıt bulmakta zorlanıyor gibi göründüğünü söyledi. 

Fed Başkan Yardımcısı Richard Clarida, ABD ekonomisinin ikinci çeyrekte keskin şekilde daralmasının muhtemel olduğunu ve korona virüs salgının yayılmasını önlenmesi için işletmelerin kapatılmaları nedeniyle işsizlik oranının on yıllardır görülmeyen seviyelere yükselebileceğini vurguladı.

Atlanta Fed Başkanı Raphael Bostic, korona virüs salgını hafiflediğinde ABD ekonomisinde yaşanacak topanlanmanın hızı ve şeklinin nasıl olacağının hala belirsiz olduğunu ve toparlanmanın bölgeler arasında farklılıklar göstereceğini söyledi. 

St. Louis Fed Başkanı James Bullard, ekonomide kapanma ve salgının yılın ikinci yarısına sarkması halinde ABD ekonomisinin derinleşen bir problemler seti ile karşı karşıya kalacağı uyarısında bulundu.

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, Brezilya'nın kredi notunu teyit ederken, görünümünü düşürdü.

Fitch Solutions, Türkiye'nin makroekonomik görünümünün tartışılacağı bir webinar düzenleyecek (11.00).

ABD'de MBA mortagege verileri (14.00), ADP özel sektör istihdamı (15.15), DOE petrol stokları (17.30) takip edilecek.

DSÖ: 2019'daki tüm zatürre vakaları incelensin

Maldivler'den 209 Türk vatandaşı Ankara'ya getirildi

Bakan Koca, CNN'in görüntülerini paylaştı

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)