BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinDolandırıcılıkla suçlanan Rıfat Dedeman konuştu----

Dolandırıcılıkla suçlanan Rıfat Dedeman konuştu

Dolandırıcılıkla suçlanan Rıfat Dedeman konuştu
01 Ekim 2023 - 21:05 www.finansgundem.com

Üvey annesi Sevda Dedeman ve üvey kardeşi tarafından miras işlemleri sırasında sahtecilik yapmakla suçlanan Rıfat Dedeman, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Babası Murat Dedeman'ın ölümünün ardından Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı olan Rıfat Dedeman, nitelikli dolandırıcılık suçlamasıyla üvey annesi Sevda Dedeman ve üvey kardeşi Sofia tarafından savcılığa şikayet edildi. Sevda Dedeman ve Sofia, "Rıfat Dedeman hisse devir işlemlerinde sahtecilik yaptı. Nitelikli dolandırıcılık suçundan yargılanmalı" diyerek suç duyurusunda bulundu.

Suçlamalarla ilgili Günaydın'a konuşan Rıfat Dedeman, "Bugüne dek iş yapış biçimimizde de hayatlarımızda da hep şeffaflık ilkesiyle hareket ettik. Ancak, konuyla ilgili kamuoyuna yanıltıcı bilgilerin servis edilmesi nedeniyle, hukuki süreci de olumsuz etkilemeyecek biçimde, bir açıklama yapmak durumunda kaldım." dedi.

Rıfat Dedeman sözlerine şöyle devam etti:

"Rahmetli babamız Murat Dedeman'ın terekesinin taksim edilmesi için tüm mirasçılar olarak 3 yıldır görüşmelerimiz devam ediyor. Bu süreçte üzücü bir durum olarak ailemize ve şahsıma açılan davalara karşı, haklarımızı korumak adına karşı davalar açmak durumunda da kaldık. Davaların bir kısmı halen devam etmekte, çoğunu da kazanmış durumdayız. Yasanın ortaya koyduğu kararların ardından istenileni alamayan kişiler, maalesef itibarsızlaştırma çabası içine girmiş, bu şekilde bir baskı oluşturmaya çalışmışlardır. Dava süreçleri devam ettiği için ve karşı tarafı da rencide etmemek adına daha fazla detay vermeyi de doğru bulmuyorum."

Dedemanlar yine karıştı: Yeni patrona dolandırıcılık suçlaması!

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)