BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiDoğuş gıdada büyümeye devam ediyor----

Doğuş gıdada büyümeye devam ediyor

Doğuş gıdada büyümeye devam ediyor
22 Mart 2013 - 14:53 www.finansgundem.com

D.ream, Mezzaluna ortaklığı ile İtalyan mutfağında da büyümeye devam edecek.

Doğuş Grubu'nun yeme-içme ve eğlence sektöründeki yatırımları ile dikkat çeken şirketi D.ream, yüzde 70 hisse devri ile ünlü İtalyan restoran zinciri Mezzaluna'ya ortak oldu.
D.ream açıklamasına göre, Mezzaluna, Türkiye'deki İtalyan mutfağı temsilcilerinden biri olarak 18 yıl önce açıldı. Şirket, bugün yalnızca İtalyan mutfağı alanında değil, casual-dining alanında da en tercih edilen restoran markalarından biri olarak yeme-içme, eğlence sektöründe önemli bir noktaya ulaştı.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Mezzaluna Gıda İşletmecilik Sanayi ve Ticaret AŞ'nin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Bingöl, şunları kaydetti:
"Mezzaluna olarak 1995'den bu yana casual-dining alanında hizmet veriyoruz. Bu 18 yıl içerisinde sadece İtalyan mutfağına odaklanıp, uzmanlaşarak ciddi bir bilgi birikiminin yanı sıra, saygın bir marka algısına sahip 12 restoran yarattık. Bundan sonra da, yeme-içme ve eğlence sektöründe kurumsallaşmanın öncüsü olacağına inandığımız D.ream ile ortaklığımız sayesinde, markamızı çok daha iyi noktalara taşıyacağımıza inancımız tam.
D.ream ile ortaklığımız sonucunda yurtiçi ve yurtdışındaki yatırımlarımıza hız verip, uzun yıllardır bize gelmekte olan talepleri de değerlendirerek, Mezzaluna markasını ve kalitesini daha geniş kitleler için ulaşılabilir kılacağız."
D.ream Üst Yöneticisi (CEO) Levent Veziroğlu ise, "Mezzaluna, 18 yıllık birikimi ile İtalyan mutfağının gerçek örneklerini sunan menüsü, renkli dekorasyonu, hareketli ve rahat ortamı, hızlı ve kaliteli servisi ile Türk yeme-içme, eğlence sektörü için çok değerli bir klasik. Markanın bünyemize katılmasından dolayı büyük memnuniyet duyuyoruz" ifadelerini kullandı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)