BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiDoğalgazdaki indirim vatandaşa yansıyacak mı?----

Doğalgazdaki indirim vatandaşa yansıyacak mı?

Doğalgazdaki indirim vatandaşa yansıyacak mı?
02 Aralık 2014 - 10:39 www.finansgundem.com

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, Rusya'nın doğalgazdaki indirim teklifinin tüketiciye yansıması için erken olduğunu söyledi

Rusya’dan alınan doğalgaza indirim haberiyle ilgili, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’dan bir açıklama geldi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Rusya'nın doğalgazdaki indirim teklifinin tüketiciye yansıması konusunda, "Erken ama çok erken görüyorum. Çünkü BOTAŞ karı üzerinden değil, zararı üzerinden bu müzakereler sürüyor" dedi.

Yıldız, Rusya ile müzakere edilecek yeni boru hattında Botaş'ın ortaklığını konuşmadıklarını ifade etti. Bakan Yıldız, Rusya Devlet Başkanı Putin'in doğalgazda yüzde 6 indirim açıklamasının teklif olduğunu, kendilerinin de karşı teklif sunduklarını söyledi.

Yıldız “Bu teklifi olumlu bir adım olarak değerlendiriyoruz ama karşı teklifimiz henüz nihayetlenmedi.Rusya'dan doğalgazda daha yüksek bir miktarda indirim talep ediyoruz.” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)