BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDodurga'da seçim sonuçları belli oldu----

Dodurga'da seçim sonuçları belli oldu

Dodurga'da seçim sonuçları belli oldu
03 Temmuz 2022 - 21:17 www.finansgundem.com

Çankırı’nın Orta ilçesinde 8 yıl sonra yeniden belde statüsünü kazanan Dodurga’da yapılan seçimi AKP'nin adayı Hasan Hüseyin Kaşıkçı kazandı.


Çankırı'nın 8 yılın ardından yeniden belde statüsü kazanan Dodurga'da yapılan seçimde, resmi olmayan sonuca göre belediye başkanlığını AK Parti'nin adayı Hasan Hüseyin Kaşıkçı kazandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Dodurga beldesinde yapılan seçimleri açık ara farkla, yüzde 87,02 ile kazanan AK Partimizi ve Cumhur İttifakı'mızı tebrik ediyor, sonuçların beldemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Çankırının Orta ilçesine bağlı Dodurga beldesinde yapılan seçimleri açık ara farkla, yüzde 87,02 ile kazanan AK Partimizi ve Cumhur İttifakımızı tebrik ediyor, sonuçların beldemize hayırlı olmasını diliyorum. Tüm Dodurga halkına selam ve muhabbetlerimi iletiyorum" ifadelerini kullandı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Twitter hesabından yayınladığı mesajında, "Çankırı Dodurga Belediye Başkanlığı seçimlerini kazanan AK Parti ve Cumhur ittifakı adayı Hasan Hüseyin Kaşıkçı’yı tebrik ediyoruz. Beldemize hayırlı olsun." ifadelerine yer verdi.

Altılı gruptan iktidara seçime gitme çağrısı

 


ı.