BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinDiyarbakır'da davullu zurnalı Swing----

Diyarbakır'da davullu zurnalı Swing

Diyarbakır'da davullu zurnalı Swing
15 Mart 2018 - 12:39 www.finansgundem.com

Diyarbakır'da hafta sonu gerçekleşen etkinlikte, ziyaretçileri halay havası ile karşılayan davul ve zurna sesine bu kez İstanbul'dan kente dans etmeye gelen bir grup Swing tutkunu da eşlik etti.

Kadim kent Diyarbakır'da Kırklar Dağı Konutları'nın yıkılması ile manzarası açılan On Gözlü Köprü'ye çıkanlar, hafta sonu ilginç bir buluşmaya şahit oldu.

Ziyaretçileri halay havası ile karşılayan davul ve zurna sesine bu kez İstanbul'dan kente dansetmeye gelen bir grup Swing tutkunu da eşlik etti. 

Swing dönemine ait danslardan biri olan Lindy Hop, bugün neredeyse geçen yüzyılın ilk yarısındaki ününe yaklaşmış durumda.

Swing İstanbul Dans Topluluğu'nun üyeleri de eğitim vermek ve bu dansa olan ilgiyi artırmak için geçen hafta sonu Diyarbakır'a geldi. Bu buluşma yaklaşık iki aydır eğitim alan 25 Diyarbakırlı genç için de ilk ciddi sınavdı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)