BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDiyarbakır Sur'da 1 şehit----

Diyarbakır Sur'da 1 şehit

Diyarbakır Sur'da 1 şehit
17 Ocak 2016 - 17:23 www.finansgundem.com

Diyarnakır'ın Sur ilçesinde süren operasyonda, PKK'lı teröristlerin silahlı saldırısı sonucu 1 asker şehit oldu.

Diyarbakır'da hendek ve barikatların kaldırılması için sokağa çıkma yasağının sürdüğü 3 ilçede operasyonlar devam ediyor. Diyarbakır Sur'da bölücü terör örgütü üyeleri ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada bir asker şehit oldu.

Sur'da jandarma ekiplerinin destek verdiği operasyon sırasında, PKK'lı teröristlerce uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Ağır yaralanan bir asker, kaldırıldığı Diyarbakır Asker Hastanesinde müdahaleye rağmen şehit düştü.

Öte yandan güvenlik güçleri ise Sur'da operasyon bölgesindeki teröristlere ulaştırılacağı değerlendirilen bir araçta çok sayıda silah ve mühimmat buldu 1'i kanas olmak üzere 3 uzun namlulu silah, 36 el bombası, 89 roketatar mühimmatı ile fişekler incelemeye alındı.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde Nuri Zekiye Has Ortaokulu, PKK'lı teröristler tarafından molotof kokteyli atılarak yakıldı. 

Okulun laboratuarı ile yöneticilerin odasında yangın çıkarken, yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. PKK'lıların okulu yakma görüntüleri saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)