BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDiyarbakır için bomba gibi sürpriz----

Diyarbakır için bomba gibi sürpriz

Diyarbakır için bomba gibi sürpriz
23 Eylül 2013 - 08:39 www.finansgundem.com

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı isteyen AK Parti Nihat Hatipoğlu'nu aday göstermek istiyor...

Çözüm süreci devam ederken AKP’nin Diyarbakır’da aday arayışları da sürüyor. Edinilen bilgiye göre hem Diyarbakır hem de Ankara kulislerinde öne çıkan isim ise Türkiye’nin yakından tanıdığı, dini sohbetleri ile büyük ilgi çeken Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu. Hatipoğlu’na henüz adaylık teklifi götürülüp götürülmediği belirsizliğini korurken bu ismin Diyarbakır’da olumlu bir hava estirdiği belirtiliyor. Vatan’ın haberine göre halen ATV’de programlarını sürdüren Hatipoğlu’nun Diyarbakır adaylığına sıcak bakabileceği öne sürülüyor. Dile getirilen çok sayıda isim arasında öne çıkan Hatipoğlu’nun kamuoyunun sevdiği ve yakından tanıdığı ılımlı bir isim olmasının, Diyarbakır seçimlerinde önemli bir avantaj olabileceği de yine iktidar partisi kulislerinde konuşuluyor. İktidar partisi geçtiğimiz yerel seçimlerde eski Milletvekili Kudbettin Arzu’yu aday göstermişti.

EKRANLARIN SEMPATİK HOCASI
1955 Diyarbakır doğumlu olan Hatipoğlu, Diyarbakır, Siirt ve Malatya’da ilkokulu tamamladı. Ailesinde de eski milletvekilleri bulunan Prof. Hatipoğlu, siyasete çok uzak bir isim değil. Hatipoğlu’nun Diyarbakırlı olması nedeniyle çok sayıda önemli STK ve bölgenin önde gelen isimlerinden destek alabileceği de kulislerde konuşuluyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)