BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinDiva açtı ağzını yumdu gözünü----

Diva açtı ağzını yumdu gözünü

Diva açtı ağzını yumdu gözünü
12 Ağustos 2013 - 17:00 www.finansgundem.com

Bodrum'da sahneye çıkan Bülent Ersoy, Ajda Pekkan'a açtı ağzını yumdu gözünü

Ramazan Bayramı'nın üçüncü günü Muğla'nın Bodrum ilçesinde sahneye çıkan Bülent Ersoy, Ajda Pekkan'a açtı ağzını yumdu gözünü.
Gazetecilerin "Herkesin bir tutkusu var; mesela Ajda Pekkan'ın ayakkabı tutkusu var" sorusuna sinirlenen Bülent Ersoy, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın düzenlediği yemekte Pekkan'ın kendilerine selam vermediğini ifade ederek şöyle konuştu: "O önce ayakkabı koleksiyonu yapana kadar Allah'ın selamını vermesini bilsin. O gece iftar yemeğindeyiz, masaya geldi selam dahi vermedi. Allah'ın selamını vermemek ne demek ya! Bırakın arkadaş olmamızı falan, sen kime numara yapıyorsun, kime bu namelerin. Bu tavırları yaptığın insan kim? Masada Orhan Gencebay ile ben varım, orada senden aşağı bir insan yok ki. Senden üstün insanlar hatta var orada, neyini hava yapıyorsun nedir senin bu namelerin. İnsan girişte bir şey söyler merhaba arkadaşlar der. Böyle ucube. Ben orada oturuyorum zangoç gibi görünüyorum, neden selam vermedi, aynı masadayız. Allah onu ıslah etsin."
Ersoy, iftar yemeğinde başını bağlamadığını ifade ederek şunları söyledi: 'Sayın Başbakanımızın bulunduğu iftar yemeğinde özellikle başını bağladı demişler ama hiç öyle bir şey yok. Şimdi sahneye çıkacağım yine aynı bone var kafamda. Kıyafeti tamamlayan bonedir. Çünkü bu kıyafet Afrikalıların giysisi gibi, bu bonede onun tamamlayıcısı."
'NEZAKETİMİ BOZMAM'
Bülent Ersoy'un açıklamaları üzerine Ajda Pekan ise "Ben kimse için nezaketimi bozmam" dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)