BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiDigiturk'e yeni talip!----

Digiturk'e yeni talip!

Digiturk'e yeni talip!
25 Temmuz 2013 - 16:51 www.finansgundem.com

Efor Investment ve Beetech konsorsiyumu Digiturk'e talip

Efor Investment ve Beetech Konsorsiyumu Yatırım Direktörü Özgür Ulupınar, konsorsiyum olarak Digiturk'e talip olduklarını bildirdi.
Ulupınar yaptığı açıklamada, kendilerinin uluslararası bir grup ile Türk yatırımcıların oluşturduğu konsorsiyumu temsil ettiklerini belirterek, "Türkiye'nin 2023 yılı hedefleri bizim açımızdan yatırım yapılabilecek stratejik hedeflerdir. Bugüne kadar Beetech yüzde 50, Colour City yüzde 50, Elkotek yüzde 100, Özel Fatih Hastanesi yüzde 100 ve daha görüşmesi süren 20'ye yakın yatırımlarımız var. Biz Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ortaya koyduğu hedeflere inanıyor ve ona duyduğumuz güvenle Türkiye'ye yatırım yapıyoruz" ifadelerini kullandı.
Muğla, İstanbul, Karabük, İzmir Yatırım AŞ vasıtasıyla yerel partnerlikler oluşturduklarını ifade eden Ulupınar, şunları kaydetti:
"Önümüzdeki 5 yılda Türkiye'ye 10 milyar dolar yatırım yapmayı planlıyoruz. Grubun yatırım direktörü Özgür Ulupınar olarak bütün dünyaya Türkiye'nin yatırım yapılabilir en güvenli liman olduğunu yatırımcılarımızla göstermek istiyoruz. Stratejik planı olan her şirketle ilgileniyoruz. Digiturk bizim bu alandaki en önemli yatırımlarımızdan biri olacak. Bu adımı önemsiyoruz. Amerikalı yatırımcımız Anatolia Group ile temsilcisi Robert Carey bu yüzden Türkiye'de bulunuyor. Digiturk'ü Türkiye Irak Körfez bölgesi ve Kuzey Afrika'da daha büyük bir marka haline getireceğiz. Bu anlamda Digiturk'e talibiz, görüşme satın alma niyetimizi ilgili kurumlara ulaştırdık."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)