BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaDevlet Başkanı maaşını düşürdü----

Devlet Başkanı maaşını düşürdü

Devlet Başkanı maaşını düşürdü
28 Mart 2013 - 16:57 www.finansgundem.com

Güney Kıbrıs Devlet Başkanı Nicos Anastasiades, kendi maaşında indirime gitti

Güney Kıbrıs Devlet Başkanı Nicos Anastasiades'in danışmanı Konstantin Petrides gazetecilere yaptığı açıklamada, Bakanlar Kurulu üyelerinin maaşlarının yüzde 20 indirileceğini belirtti.
KIBRIS'TAN KAÇAN PARALAR BİZE GELMİYOR
Euro Bölgesi'ne katılmaya hazırlanan Letonya, Güney Kıbrıs'tan kaçan Rus paraları için ikinci bir cennet olmayacaklarını söyledi. Güney Kıbrıs'ta neredeyse iki hafta aradan sonra bankaların açılmasının ardından Letonya Maliye Bakanı Andris Vilks, 'Kıbrıs'tan gelen çok, çok az bir para akışı söz konusu. Eğer yabancıların hesaplarından bahsedecek olursak, Kıbrıs menşeili hesaplar yalnızca yüzde 10-15 civarında' dedi.
Güney Kıbrıs'ta bankalar Perşembe günü açılsa da, bankaların boşaltılmasının önüne geçmek için sermaye akışına ciddi kısıtlamalar getirildi.
BUNDESBANK, ECB'NİN KOORDİNASYONU İLE GÜNEY KIBRIS'A 5 MİLYAR EURO NAKİT SAĞLADI
Handelsblatt gazetesinin konuya yakın kaynaklara dayandırdığı haberine göre Almanya Merkez Bankası Bundesbank, Güney Kıbrıs'a 5 milyar euro nakit transfer etti. Handelsblatt, transferi Avrupa Merkez Bankası'nın koordine ettiğini belirtti. Avrupa Merkez Bankası kendi bünyesinde nakit stoğu tutmuyor
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)