BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDevlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na sert tepki----

Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na sert tepki

Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na sert tepki
22 Eylül 2020 - 20:48 www.finansgundem.com

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türk Tabipler Birliği'ne yönelik eleştirilerine cevap veren Kılıçdaroğlu'na sert çıktı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabı Twitter'den yaptığı açıklamalarda CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na cevap verdi. Kılıçdaroğlu'nun iftiracılıkla suçlayan Bahçeli, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"HAYATIMDA DUYDUĞUM EN SAÇMA SÖZ"

Kılıçdaroğlu, bugün TTB’yi ziyarete gitmiş. Yalan ve dedikoduyla perçinlenmiş çarpık açıklamalarını kamuoyuyla paylaşmış. Hezeyana kapılarak demiş ki: "Kovid-19'la mücadele edenler, hayatını bu işe vakfedenler terörist oluyor. Hayatımda duyduğum en saçma söz.”

"MÜFTERİLİKTİR, UTANMAZLIKTIR"

TTB’ne yönelik eleştirilerime Kılıçdaroğlu’nun cevap vermesi gayet doğaldır. Zira kaynakları aynıdır. KOVİD-19’la mücadele edenlerle ilgili en küçük sözüm yokken var demek müfterilik ve utanmazlıktır! Kılıçdaroğlu keşke bir yalan makinesine bağlanıp bu konuşmasını yapsaydı!

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)