BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporDev transferden büyük zaferin mesajı----

Dev transferden büyük zaferin mesajı

Dev transferden büyük zaferin mesajı
08 Şubat 2013 - 17:23 www.finansgundem.com

G.Saray’ın dev transferi ünlü oyuncu Drogba İstanbul’a geldi, sarı kırmızılı taraftarların gönlünü hemen fethetti

Galatasaraylılar, dünyaca ünlü yıldızları Didier Drogba’ya nihayet kavuştu. Transferi sadece Türkiye’de değil tüm dünyada yankı uyandıran Didier Drogba’yı getiren Altınbaş Holding’e ait özel uçakta Fildişi Sahilli oyuncu ve aile bireyleriyle birlikte Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Emir Sarıgül, Sportif Koordinatör Bülent Tulun ve menajeri Ceylan Çalışkan da bulunuyordu. Drogba’yı havalimanında Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak ve kulüp yetkilileri karşıladı.
TARAFTARLARIN GÖNLÜNÜ FETHETTİ
Uçağa binmeden önce internetten "Yeni macera… İstanbul, geliyorum. Mutlu olma zamanı" mesajını yayınlayan Drogba, 17.30 ‘da indiği havalimanında kendisine verilen sarı-kırmızılı bayrağı açtı ve basın mensuplarına poz verdi.Fildişi Sahilli futbolcu, hangarda yapılan karşılamanın ardından kendisi için bekletilen minibüse bindi ve bu araçla Genel Havacılık Terminali'nden çıkış yaptı. Yıldız oyuncuyu, terminal çıkışında ise çok sayıda taraftar karşıladı. Burada ise Fildişi Sahilli yıldız, kendisi için yapılan özel atkıyla taraftarları selamladı. Ayağının tozu ile Galatasaray’ın çıtasını Şampiyonlar Ligi’nde en yükseğe koyması gerektiğini söyleyen golcü, sarı kırmızılı taraftarların gönlünü fethetti.
TERİM İLE BULUŞMADA SAMİMİ SOHBET
Binlerce taraftarı yaklaşık 3 dakika boyunca selamlayan Drogba daha sonra Florya Metin Oktay Tesisleri’ne giderek Teknik Direktör Fatih Terim ile buluştu. Terim, dünyaca ünlü golcüyü çok sıcak bir şekilde karşıladı, Drogba’ya sarıldı ve ikili oldukça neşeli şekilde sohbet etti. Sohbetin ardından açıklamalar yapan Drogba, “Birçok taraftarın beni karşılamaya gelmesi mutluluk verici. Sonuçta ilk defa Türkiye’ye geliyorum ve bu şekilde yoğun karşılama beni sevindirdi. Tesislere vardığımda hocamla buluşma şansı buldum. Kendisi beni görünce çok mutlu oldu. İlk karşılaşmamız değildi bu. Çok önemli, çok iyi bir isim. Çok iyi bir teknik direktör. Onunla birlikte çalışacağım için mutluyum” dedi.
Eboue’yi öz kardeşi olarak gördüğünü belirten Didier Drogba, “Onun fikirleri benim için çok değerli. Sadece Eboue değil birçok arkadaşım en doğru seçimin G.Saray’a gitmemin olacağını söyledi. Tutkulu bir futbol istiyorsan Galatasaray’ı seçmelisin demişlerdi. Onları dinlemekle doğru yaptığımı anladım” diye konuştu.

ŞAMPİYONLAR LİGİ KUPASI MESAJI
Galatasaray’ın ara transfer döneminde hem Wesley Sneijder hem de kendisiyle anlaşmasının Avrupa kulüplerine verilen güzel bir sinyal olduğunu kaydeden Drogba şunları söyledi: 
“Ne kadar iddialı olduğumuza dair güzel bir mesaj bu. İyi bir kadrosu vardı zaten Galatasaray’ın. Ben ve Sneijder’in gelmesiyle daha da ileri götürmeye çalışacağız takımımızı. Umarım, Schalke’yi eleriz. Chelsea ile Şampiyonlar Ligi tarihinde önemli işler yaptık. Kupaya adımızı yazdırdık. G.Saray’da neden olmasın. Orada yaşadığımız bu büyük başarıyı burada da yaşayabiliriz.
Bütün amacım şu anda o. Kasım ayından sonra çok fazla oynama şansı bulamadım. Afrika Kupası bu konuda bana yardımcı oldu. Her geçen gün daha iyi olacağıma inanıyorum.”
"ARAMIZA BİR ASLAN DAHA KATILDI"
Golcü oyuncunun transferi için GS TV’ye açıklamalar yapan Terim, “Drogba’yı gördüğümde çok mutlu oldum. Şu anda dünyanın en kariyerli oyuncusu neredeyse. Böyle bir değeri bize kazandıran başkanımıza ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Drogba umarım burada kendisini evinde gibi hissedecek. G.Saray’da 25 tane aslan vardı. Aramıza bir aslan daha katıldı” diye konuştu. Drogba, akşam yemeğini yöneticiler Abdurrahim Albayrak, Emir Sarıgül ve Bülent Tulun ile birlikte Florya’daki Beyti Restaurant’ta yedi. Akşam yemeğinin ardından Drogba, konaklayacağı Point Hotel’e geçti.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)