BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkDev fintekten mortgage hamlesi----

Dev fintekten mortgage hamlesi

Dev fintekten mortgage hamlesi
27 Ağustos 2021 - 17:07 www.finansgundem.com

Önde gelen ABD’li fintek şirketi, emlak ve mortgage yazılımı şirketini satın aldığını açıkladı. Satın alımla birlikte şirketin sunduğu teknoloji çözümleri genişliyor.

FINANSGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Fintek şirketi Lone Wolf Technologies ABD ve Kanada’nın emlak işlemlerinin yaklaşık %75’ini karşılıyor. Şirket emlak ve mortgage yazılımları şirketi Propertybase’i satın aldığını açıkladı. Propertybase tüm dünyada emlak websiteleri, müşteri ilişkileri yönetimi gibi yazılımlar sağlıyor ve 80’in üzerinde ülkede 4,500 işletme ile 250 bin kullanıcıya hizmet veriyor.

MPA’nın haberine göre Lone Wolf’tan yapılan açıklamada Propertybase’in çözümlerinin şirketin “ürün portföyüne katkıda bulunacağı” söylendi. Bu satın alım ise son dokuz ayda Lone Wolf’un beşinci teknoloji satın alımı oldu. Bundan önce şirket W+R Studios, LionDesk, HomeSpotter ve Terradatum’u satın aldı.

Şirket, “bu satın alımlarla Lone Wolf’un sağladığı teknolojiler arasında pazarlama, müşteri ilişkileri yönetimi, işlem yönetimi, elektronik imza, analiz gibi ürünler bulunuyor” dedi. Lone Wolf CEO’su Jimmy Kelly, “Lone Wolf ve Propertybase uzun yıllardır paralel bir yol izledi. Yollarımızın kesişmesi için uygun bir zaman olduğunu düşündük” dedi.

Açıklamasının devamında, “Propertybase inanılmaz müşteri ilişkileri yönetimi ve emlak websiteleriyle ünlü, Lone Wolf ise uzun süredir emlak işlemleri alanında sektör lideri” ifadesini kullandı. Müşterilerinin bu hizmetleri talep ettiğini ve bunlara ihtiyaç duyduğunu söyleyen Kelly, müşterilerin bundan sonra tüm işlemlerini tek bir platform üzerinden gerçekleştirebileceğini ifade etti.

Bu satın alımla birlikte önde gelen ürünler bir araya geliyor ve emlak dünyası için tek bir teknoloji platformu oluşturuluyor.

NFT satışlarında rekor!

 

Buffett’ın yatırım yaptığı fintek bankası halka arz olacak

 

Hindistan MB, dijital rupi testlerine başlayacak

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)