BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkDev bankanın 65 bin personeli bahara kadar evde----

Dev bankanın 65 bin personeli bahara kadar evde

Dev bankanın 65 bin personeli bahara kadar evde
27 Ekim 2020 - 14:46 www.finansgundem.com

Londra’da korona virüs sessizliği endişe verici boyutlarda. İngiliz bankası Lloyds’dan yapılan açıklamaya göre 65 bin çalışanı bahar aylarına kadar evden çalışacak. Şehirdeki ekonomik aktivite ise yöneticileri önlem almaya zorluyor

FINANSGUNDEM.COM – DIŞ HABERLER SERVİSİ

İngiliz bankacılık devi Lloyds Banking Group 65 bin çalışanına bahara kadar evde çalışmalarını söyledi. Bankanın evde çalışma önerileri İngiltere Hükümeti’nin korona virüsün ikinci dalgasıyla boğuştuğu dönemde geldi.

The Mail on Sunday’in haberine göre, Lloyds Banking Group sözcüsünün yaptığı açıklamada, “Birleşik Krallık ve ulusal hükümetlerin rehberliği doğrultusunda ve personelimizin büyük çoğunluğunun da evden çalıştığı göz önünde bulundurularak en azından bahara kadar bu şekilde devam etmelerini çalışanlarımızdan istedik” ifadelerine yer verildi.

İngiltere Hükümeti’nin çalışanlara işlerini olabildiğince evden yapmaları uyarısında bulunmasının ardından Londra finans merkezinde ekonomik aktivite oldukça yavaşladı. Finans bölgesindeki barlar, publar ve küçük işletmeler bunun sonucunda büyük bir yara aldı.

Korona virüsün neden olduğu tüm bu karmaşa sebebiyle Londra Belediye Başkanlığı 20 Ekim tarihinde Londra’nın pandemi sonrası yeniden ayağa kalkması için bir öneriler dizisi yayınladı. Önerilerden biri, krizden ağır etkilenen küçük ve orta büyüklükteki işletmeler için bir sosyal yardım ağı oluşturulmasını da içeriyor.

HSBC'nin kârında rekor düşüş

 

Brexit'le birlikte "Ankara Anlaşması" vizesi bitiyor

 

İngiltere'de işletmelerin yüzde 18'i iflasla karşı karşıya

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)