BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaKripto ParalarDeutsche Bank: Perakende yatırımcılara göre Bitcoin daha da düşecek----

Deutsche Bank: Perakende yatırımcılara göre Bitcoin daha da düşecek

Deutsche Bank: Perakende yatırımcılara göre Bitcoin daha da düşecek
24 Ocak 2024 - 08:27 www.finansgundem.com

Deutsche Bank'a göre perakende yatırımcılar Bitcoin fiyatının düşmeye devam etmesini bekliyorlar

Deutsche Bank araştırma raporuna göre, dünyanın en büyük kripto para birimi dün 40.000 doların altına indi ve birçok perakende yatırımcı yılsonuna kadar daha da düşeceğine inanıyor.

Rapora göre, ankete katılanların üçte birinden fazlası Bitcoin'in önümüzdeki Ocak ayına kadar 20.000 doların altına düşeceğini düşünüyor. Katılımcıların yaklaşık %15'i fiyatın yılsonuna kadar 40.000 ila 75.000 dolar arasında olmasını beklediklerini söyledi.

Merakla beklenen spot Bitcoin ETF'lerinin 11 Ocak'ta piyasaya sürülmesiyle Bitcoin fiyatı Mart 2022'den bu yana gördüğü en yüksek seviye olan 49.000 dolar'a ulaştı. O zamandan bu yana yaşanan satışlar, varlığın fiyatını %20'nin üzerinde düşürerek Salı günü New York'ta saat 11:52 itibariyle yaklaşık 39.000 dolara indirdi.

Raporun analistleri Marion Laboure ve Cassidy Ainsworth-Grace'e göre, yeni spot Bitcoin ETF'lerinin en eski dijital varlığın kurumsallaşmasını genişletmesi bekleniyor. Ancak rapora göre ETF akışlarının çoğunluğu perakende yatırımcılardan geliyor.

15-19 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilen ankette ABD, Birleşik Krallık ve Euro Bölgesi'nden 2.000 kişiye Bitcoin'in fiyatı ve oynaklığı hakkındaki görüşleri soruldu.

FTX, 1 milyar dolarlık Bitcoin ETF hissesi sattı

 

Bitcoin'e ETF yaramadı

 

Bitcoin yarılanması kimin lehine olacak?

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)