BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkDeutsche Bank Credit Suisse’in 3 yöneticisini transfer etti----

Deutsche Bank Credit Suisse’in 3 yöneticisini transfer etti

Deutsche Bank Credit Suisse’in 3 yöneticisini transfer etti
16 Ağustos 2021 - 18:01 www.finansgundem.com

Deutsche Bank Asya’daki büyüme stratejisi dahilinde, Credit Suisse’in varlık yönetimi biriminden 3 yöneticiyi transfer etti.

FINANSGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Deutsche Bank Wealth Management’tan yapılan açıklamada, Asya bölgesindeki büyüme stratejileri kapsamında Credit Suisse’den üç yöneticinin transfer edildiğini söyledi. Geçtiğimiz 11 yıldır Credit Suisse’de çalışan ve yakın zamanda Tayland Ekip Lideri olarak görev yapan Urs Brudermann Deutsche’nin varlık yönetimi birimine katıldı.

Brudermann’ın yeni rolü ise Güneydoğu Asya Grup Başkanı oldu. Credit Suisse’den ayrılanlar arasında, güneydoğu Asya’da ultra zengin müşterilerin varlıklarını yöneten Shawn Ngoh da yer aldı. Pichaya Prawanmeet ise Müdür Yardımcısı olarak atandı.

Credit Suisse yakın zamanda Archegos Capital Management ve Greensill Capital’ın iflas etmesiyle patlak veren skandalların ardından tüm dünyadaki çalışanlarını kaybetmemek için savaş veriyor. Reuters’ın haberine göre Credit Suisse’den ise üç yöneticinin ayrılmasıyla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi.

Credit Suisse uluslararası, İsviçre ve Asya Pasifik bölgelerine ait üç farklı varlık yönetimi birimini bir araya getirmeyi planlıyor. finansgundem.com'un derlediği bilgilere göre ikinci çeyrek bilanço açıklamasında Credit Suisse Asya Pasifik birimi içinde geçtiğimiz altı ayda 60 kişinin işe alındığını söyledi.

İsviçre finansının 5 efsane ismi

 

Bankacılık sektörünün en büyük fintek tehdidi

 

İngiltere’de mali denetim pastası bölünecek mi?

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)