BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinDerviş’in oğlu evlendi----

Derviş’in oğlu evlendi

Derviş’in oğlu evlendi
04 Eylül 2013 - 09:45 www.finansgundem.com

Bir dönem Türk siyasetinde fırtınalar estiren eski bakanlardan Kemal Derviş oğlunu evlendirdi

Kemal Derviş ile eski eşi Neslihan Taki'nin küçük oğulları Erol Derviş de, sonunda muradına erdi.
Babasının devlet bakanı olduğu dönemde, ilişkileriyle sık sık magazin basınına malzeme olan Erol Derviş; uzun süredir flört ettiği ve geçen yıl nişanlandığı turizmci sevgilisi Işıl Külte ile bir ömür mutluluğa "Evet" dedi. Halen ABD'li düşünce kuruluşu Brookings Enstitüsü Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Kemal Derviş; oğlu ve gelininin Büyükada Anadolu Kulübü'nde gerçekleşen düğün törenine, Amerikalı eşi Catherine Hanım ile birlikte gitti.
BALAYI DOMİNİK CUMHURİYETİ'NDE
Ağabeyi Erdal Derviş gibi, anneleri Neslihan Taki'nin doğduğu yer olan Büyükada'da evlenmeyi tercih eden Erol Derviş ile Işıl Külte'nin düğün törenine; İstanbul'un elitlerinden yaklaşık 200 kişi katıldı. Adalar Belediye Başkanı Mustafa Farsakoğlu'nun kıydığı nikahta, damadın şahitliğini ağabeyi ve yengesi Erdal-Aslı Derviş, gelinin şahitliğini ise Kader-Hasan Kale yaptı. Yeni gelinle damat, balayılarını geçirmek için Dominik Cumhuriyeti'ni tercih etti. Umarım bir ömür boyu mutlu olurlar... (Bülent Cankurt/Günaydın)
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)