BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılık‘Deri altı’ bankacılık!----

‘Deri altı’ bankacılık!

‘Deri altı’ bankacılık!
24 Şubat 2014 - 07:14 www.finansgundem.com

Türkiye’nin 1950’de yarım kalan Dünya Kupası yolculuğunu tamamlamak üzere Akbank’ın başlattığı kampanya büyük ilgi gördü

 1950’de Brezilya’da düzenlenen Dünya Kupası’na gitme hakkı kazanan ancak imkânsızlıklar yüzünden bunu gerçekleştiremeyen Türk Milli Futbol Takımı’nın iki oyuncusu, Bülent Eken ve Erol Keskin’in de yer aldığı Akbank Direkt kampanya filmi ‘Efsane Yolculuk’, internet üzerinden yaklaşık 2 haftada 2 milyon kişi tarafından izlendi.

Akbank Direkt’in yeni ürünü olan Akbank Direkt Kart, 3 çifti, bu yaz milli futbolcular Eken ve Keskin ile birlikte Brezilya’ya 2014 FIFA Dünya Kupası’nı izlemeye yollayacak.

10 yılda büyük değişim
Akbank Direkt Bankacılık’tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Orkun Oğuz, Akbank’ta yapılan tüm işlemlerin yüzde 75’inin Akbank Direkt İnternet, Akbank Direkt Mobil, Çağrı Merkezi ve ATM gibi Direkt Bankacılık Kanalları üzerinden gerçekleştiğine dikkat çekerek, şunları söyledi:
“Son 1 yılda mobil kullanmaya başlayan dijital bankacılık müşterilerimizin yüzde 25’i artık sadece mobil bankacılık kullanıyor. Gelecekte mobil hayatımızın her alanına girecek. Fatura ya da kredi kartı ödemeleri gibi basit ürünlerin yaklaşık yüzde 60’ının önümüzdeki 3 yıl içinde dijital kanallara kayacağına inanıyorum. Gelecek 10 yılda çok daha farklı şubeler göreceğiz.
Banka şubeleri uzman görüşü, danışmanlık aldığımız merkezlere dönüşecek. O gün göreceğiz ki bugün tabletlerden cep telefonlarından yaptığımız mobil bankacılık da çok daha farklı olacak. Belki de mobil cihazlarımızı derimizin altında taşıyor olacağız.”
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)