BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDepremzedeler için satışa çıkarılan 7 bıçak 25 bin liraya satıldı----

Depremzedeler için satışa çıkarılan 7 bıçak 25 bin liraya satıldı

Depremzedeler için satışa çıkarılan 7 bıçak 25 bin liraya satıldı
15 Nisan 2023 - 15:39 www.finansgundem.com

Çorum’da yaşayan bıçak ustası Abdulsamet Poyraz'ın 100 yıllık bir faytonun demirinden yaptığı 7 bıçağı depremzedeler için satışa çıkardı.

Çorum'da bıçak ustası Abdulsamet Poyraz'ın, geliri depremzedeler yararına kullanmak üzere satışa çıkardığı koleksiyonluk 7 bıçaktan 25 bin lira gelir elde edildi.

Poyraz'ın, İngiliz yapımı yaklaşık 100 yıllık hurda faytonun demir parçalarını kullanarak yaptığı koleksiyonluk 7 bıçağı, Trabzon'dan bir iş insanı satın aldı.

Bıçak ustası Poyraz, elde edilen gelirle şef Ömür Akkor'un Kahramanmaraş'ta açtığı "Yeniden Hayat Lokantası"nda depremzedelere yemek verileceğini söyledi.

Bu fikrin "Depremzedelere nasıl faydalı olabilirim?" düşüncesinden ortaya çıktığını anlatan Poyraz, "Koleksiyonluk bıçakları satışa çıkardıktan sonra Trabzon'dan iş insanı Ahmet bey, ortak tanıdığımız vasıtasıyla benimle irtibata geçti. Bıçakları kendisine gönderdim." dedi.

Poyraz, 6 Şubat'taki depremlerin ardından depremzedelere yardım amacıyla İngiliz yapımı, 1900'lü yılların başlarından kalma fayton parçalarından bıçak yapmak için kolları sıvamış, yaptığı koleksiyonluk 7 bıçak, 31 Mart'ta geliri depremzedeler için kullanılmak üzere satışa çıkarılmıştı.

Paris'te depremzedeler için dayanışma konseri

 

Fenerbahçe'den depremzedeler için hazırlık maçı

 

AK Parti'li vekiller, depremzedeler için 30 milyon lira yardım topladı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)