BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDepremlerden zarar gören vatandaşlar için e-Seferberlik----

Depremlerden zarar gören vatandaşlar için e-Seferberlik

Depremlerden zarar gören vatandaşlar için e-Seferberlik
07 Şubat 2023 - 14:44 www.finansgundem.com

Ticaret Bakanlığı himayesinde Deprem Yardımlaşma Seferberliği (e-Seferberlik) başlatıldı. Kargo ve lojistik işletmecilerinin katılacağı seferberlikte, öncelikli ihtiyaç ürünleri satışa sunulacak.

Ticaret Bakanlığı himayesinde, Kahramanmaraş merkezli depremlerden zarar gören vatandaşların öncelikli olarak ihtiyaç duyacakları ürünlerin satılacağı e-Ticarette Deprem Yardımlaşma Seferberliği (e-Seferberlik) başlatıldı.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerden zarar gören vatandaşlara destek olmak amacıyla Ticaret Bakanlığı himayesinde e-Ticarette Deprem Yardımlaşma Seferberliği organize edildi.

Gönüllülük esasına göre yürütülecek e-Seferberlik'e Türkiye'de faaliyet gösteren elektronik ticaret pazar yerleri, bu platformlarda faaliyet gösteren satıcılar ile kargo ve lojistik işletmecileri katılacak.

Münhasıran depremde öncelikli ihtiyaç ürünlerinin satışının yapılacağı e-Seferberlik'te, elektronik ticaret pazar yerleri satıcılardan komisyon bedeli almayacak, satıcılar da ürünlerini indirimli fiyatla satışa sunacak. Bu sayede vatandaşların uygun fiyatla satın aldıkları ürünler ihtiyaç sahiplerine hızlı biçimde ulaştırılarak yaraların sarılmasına katkı sağlanacak.

Vatandaşların satın aldığı ürünler, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) belirleyeceği teslimat noktalarına Bakanlığın koordinasyonunda ilgili platformlar ile kargo ve lojistik işletmecileri tarafından ulaştırılacak.

Egeli ihracatçılar depremzedeler için seferber

 

MÜSİAD, Gaziantep binasını depremzedelere açtı

 

Pegasus, uçuş fiyatlarını 100 liraya sabitledi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)