BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDepremin 10. gününde mucize kurtuluşlar!----

Depremin 10. gününde mucize kurtuluşlar!

Depremin 10. gününde mucize kurtuluşlar!
15 Şubat 2023 - 11:17 www.finansgundem.com

Depremin 222. saatinde Kahramanmaraş'ta 42 yaşındaki Melike İmamoğlu, 227. saatinde 74 yaşındaki Cemile Kekeç ve Hatay'ın Antakya ilçesinde bir kadın ve iki çocuk depremin 228. saatinde enkazdan sağ olarak çıkarıldı.


Bursa'dan gelen arama kurtarma ekiplerince Hayrullah Mahallesi'ndeki Özdemirler Apartmanı enkazında sürdürülen arama kurtarma çalışmalarında bir kişinin canlı olduğu tespit edildi.

Ekiplerin çalışmaları sonucu 222. saatte 42 yaşındaki Melike İmamoğlu kurtarıldı. İmamoğlu, ilk müdahalenin ardından sağlık ekiplerine teslim edildi.

227'NCİ SAATTE CEMİLE TEYZE MUCİZESİ

Kahramanmaraş'ta depremde yıkılan binanın enkazında kalan Cemile Kekeç (74), depremden 227 saat sonra kurtarıldı.

Kahramanmaraş'ta yıkılan Kalkan Apartmanı’nda, yapılan incelemede enkaz altında, yaşayan birinin olduğu tespit edildi. Arama-kurtarma ekipleri apartmanın enkazında çalışma başlattı. Yapılan çalışma sonucu Cemile Kekeç'e ulaşıldı. Ekipler, Cemile Kekeç ile temas kurunca büyük sevinç yaşadı. Bir arama-kurtarma personeli, "Bir mucize oldu. 10'uncu günde bir mucize oldu. Teyzemizi alacağız inşallah" diyerek ağladı.

Cemile Kekeç, enkazdan çıkarıldıktan sonra iş makinesinin kepçesine konularak ambulansa taşındı. Cemile Kekeç, hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

HATAY'DA 228. SAATTE BİR KADIN VE İKİ ÇOCUK ENKAZDAN SAĞ OLARAK ÇIKARILDI

Hatay'ın merkez Antakya ilçesi Oymak Sokak'taki Uğur Apartmanı'nın enkazından bir kadın ve iki çocuk depremin 228. saatinde sağ çıkarıldı.

'Asrın felaketi'nin 212. saatinde mucize kurtuluş!

 

Hatay'da 200 saatin ardından art arda gelen mucizeler!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)