BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporDenizli: Ne Galatasaray ne ben pes ederim----

Denizli: Ne Galatasaray ne ben pes ederim

Denizli: Ne Galatasaray ne ben pes ederim
14 Aralık 2015 - 23:07 www.finansgundem.com

Beşiktaş'a deplasmanda 2-1 yenilen Galatasaray'da teknik patron Mustafa Denizli, mücadeleyi değerlendirdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Beşiktaş’a 2-1 yenildikleri karşılaşmanın ardından ara transferde transfer sinyalini verirken, maçın hakemi Mete Kalkavan’ı da eleştirdi!

Sözlerine maçı değerlendirerek başlayan Denizli, “İlk yarıda kötü oynadık. Kendi içimizde bir şeyler yaratmaya çalışıyoruz. Bu zaman zaman bizde sıkıntı yaratıyor. İkinci yarının başında oyunu dengeledik, öyle ya da böyle gol bulduk. Yediğimiz gol talihsizdi!” dedi.

“NE GALATASARAY PES EDER, NE BEN PES EDERİM”
Mustafa Denizli, zor şartları bilerek göreve geldiklerini söyleyerek, “Burası sorunsuz gül bahçesi değildi. Bunu bilerek göreve başladık. Ne Galatasaray pes eder, ne ben pes ederim! Geride bıraktığımız dönem, önümüzdeki dönemden daha kısa bir dönem! İkinci yarıya baktığımızda bizi avantajlı duruma geçirecek bir tablo var önümüzde… İkinci yarıda sorunları dışarıdan çözeceğiz. Bu tablo değişecektir! Zaman zaman iyi işler yaptık, zaman zaman pas hatalarını aşan hatalar yaptık” ifadelerini kullandı!

KALKAVAN’A ELEŞTİRİ!
Derbinin hakemi Mete Kalkavan’a da yorum getiren Denizli, hatalar devam ederse ileride daha büyük konuşacağını söyleyerek, “Herkes atlar ama ben atlamam! Bir oyun nasıl kıymık kıymık edilir gördük! Başkaları görmez ama bizden kaçmaz! Hakemlere güven duyuyorum dedim inşallah ileride de demeye devam ederim! Bu konuya dikkat çekeğim! Bu böyle devam ederse ileride daha büyük konulara dikkat çekerim! Oyunun temposunu düşüren, oyuncuyu sinirlendiren düdükleri biz gayet iyi görürüz” dedi.

“SÜREKLİ ARKAYA BAKACAKLAR”
Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, hiçbir zaman yarışları önde götürmediğini söyledi. Denizli sözlerini şöyle tamamladı;

“Beşiktaş bu ülkenin en güçlü takımlarından bir tanesi! Buradan çıkan 3 sonuç da doğan sonuç olacaktı! Önümüzdeki 2 tane maçımız var. Kupa maçı var… Bu dönemi öyle veya böyle geçeceğiz! Bizim hayatımız bu tür mücadelelerle geçti! Ben hiçbir zaman önde yarış götürmedim! Hep arkadan götürdüm. Beşiktaş’ı son olarak şampiyon yaptığımızda da ilk yarıyı 6. sırada bitirdik.

Hiç kimse bizsiz yürüyemez! Önümüzdeki takımlar sürekli arkaya bakacaklar. Çünkü orada biz varız! Biz sürekli önümüzde bakacağız.“
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)