BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinDenizin ortasında can pazarı: Korkunç köpekbalığı saldırısı!----

Denizin ortasında can pazarı: Korkunç köpekbalığı saldırısı!

Denizin ortasında can pazarı: Korkunç köpekbalığı saldırısı!
03 Temmuz 2022 - 13:59 www.finansgundem.com

Korkunç olay Mısır’ın en turistik bölgelerinden Kızıldeniz’in kıyılarında yaşandı. Kızıldeniz kıyısındaki Hurgada yakınlarındaki bir plajda Avusturyalı bir turist köpekbalığı saldırısına hayatını kaybetti, denizin ortasında can pazarı yaşandı.


Mısır'ın en gözde tatil beldelerinden Kızıldeniz kıyıları korkunç bir olayla gündeme geldi.

Avusturya’nın Kramsach kentinde yaşayan 68 yaşındaki bir kadın şnokerle yüzmeye çıktıktan sonra köpekbalığı saldırısına uğradı. Plajda bulunanlar olayı dehşet içinde izlerken hemen sahil güvenliğin yanına koştu. Plajdaki kişiler köpekbalığının dikkatini dağıtmak için türlü yolları denedi, ancak kadını kurtarmak için kimse suya girmedi.

Mısırlı bir sağlık yetkilisi, kadının civardaki özel Nil Hastanesine götürüldüğünü ve burada hayata döndürülme çabalarının yetersiz kaldığını, ‘ağrılı şoktan’ – büyük olasılıkla kalp krizinden – öldüğüne inanıldığını söyledi.

PLAJ ÜÇ GÜN BOYUNCA KAPATILDI

Kadının sahil güvenliğin yardımıyla karaya döndürüldüğü, doktorların olay yerinde ona kalp masajı yaptığı ancak hastaneye yetiştirilemeden ambulansta hayatını kaybettiği aktarıldı.

Kızıldeniz Valiliği saldırı sonrası Hurgada bölgesinin balıkçılık ve dalış da dahil olmak üzere tüm deniz faaliyetlerine kapatılacağını açıkladı. Yasağın üç gün sürmesi bekleniyor.

68 yaşındaki kadının Mısırlı sevgilisiyle tatil için Hurgada bölgesini tercih ettiği açıklanırken, birkaç aylık Mısır ziyaretlerinin ardından olayın yaşandığı gün evlerine dönmeyi planladıkları belirtildi.

Tiroler Tageszeitung’a göre, Avusturya Dışişleri Bakanlığı kadının kızı da dahil olmak üzere akrabaları ve yerel yetkililerle temas halinde oldukları açıklandı.

Basına yansımayan ve görüntülerin yer aldığı videoda, sahildeki kalabalığın panik içinde ‘Cankurtaran mı? Cankurtaranlar nerede? Lanet olasıca ölecek!’ dediği bilgisi de paylaşıldı.

Üç metrelik köpekbalığını döve döve kızı kurtardı

 

Gece kulübündeki köpek balığı, yeni yaşam alanına taşındı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)