BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem Denize bırakılan göçmen 3 gün sonra adada bulundu----

Denize bırakılan göçmen 3 gün sonra adada bulundu

 Denize bırakılan göçmen 3 gün sonra adada bulundu
22 Mart 2021 - 08:18 www.finansgundem.com

İzmir'in Çeşme ilçesinde, Yunanistan tarafından denize bırakılan ve 3 gündür aranan kaçak göçmen, Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından Boğaz Adası'nda bulundu.

Sahil Güvenlik Komutanlığı, 19 Mart'ta Çeşme açıklarında Yunanistan tarafından bir grup kaçak göçmenin elleri kelepçeyle bağlanıp denize bırakıldığı bilgisi üzerine harekete geçti.

Kısa sürede bölgeye ulaşan ekipler, 3 kişiyi kurtarırken, 3 kişinin de cansız bedenine ulaştı. Ekipler kayıp olduğu belirtilen 1 kişiyi de bulmak için çalışma başlattı. Kaçak göçmenin bulunduğu Boğaz Adası ve çevresinde arama yapan ekipler can yeleği buldu.

Bunun üzerine kaçak göçmenin adaya çıkmış olabileceği ihtimali üzerine duruldu. Ekiplerin Boğaz Adası üzerinde yaptığı aramalarda Somali uyruklu 16 yaşındaki Muhammed Seyyid'i sağ olarak bulundu. Bitkin vaziyette bulunan Somali uyruklu 16 yaşındaki Muhammed Seyyid'in ot yiyerek hayatta kalmaya çalıştığını söylediği öğrenildi.

Biden'dan göçmen gençler için kritik hamle

 

Yunanistan'a kaçak göçmen taşıyan teknelere haciz

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)