BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDemokrat Sanders hastaneye kaldırıldı----

Demokrat Sanders hastaneye kaldırıldı

Demokrat Sanders hastaneye kaldırıldı
03 Ekim 2019 - 07:05 www.finansgundem.com

Demokratların başkan adaylarından Sanders'in kalbe giden damarlarına 2 stent takıldı

Demokrat Parti'nin başkan aday adaylarından Bernie Sanders'ın, göğüs ağrılarının ardından hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Sanders'ın kampanyasından yapılan açıklamada, 78 yaşındaki senatörün bir damarında tıkanma tespit edildiği ve kalbine iki stent takıldığı belirtildi. Operasyonun başarılı geçtiği bilgisi verildi.

Kampanya ekibinden üst düzey danışman Jeff Weaver açıklamasında, "Senatör Sanders konuşuyor ve keyfi yerinde. İki gün istirahat edecek. Toplantılarını ve etkinliklere katılımını ikinci bir habere kadar iptal ediyoruz. Gerekli güncellemeleri yeri geldikçe paylaşmayı sürdüreceğiz" dedi.

Sanders'ın kampanya menajeri Faiz Shakir Salı gecesi destekçilerle telekonferans görüşmesinde, başkan aday adayının sağlığıyla ilgili bir durumdan bahsetmedi. Shakir, "kampanyanın güçlü ilerlediğini" söyledi ve üçüncü çeyrekte önemli miktarda bağış topladıklarını anlattı.

Sanders, bugün diğer 9 Demokrat başkan aday adayıyla birlikte Las Vegas'ta silah kontrolu konulu bir foruma katılacaktı. Adaylar arasındaki en yaşlı isim olan Sanders, sesinin kısıldığı gerekçesiyle South Carolina eyaletindeki bazı etkinliklerini de iptal etmişti.

Demokrat başkan aday adayları arasında yaşı 70'ten yüksek üç isimden biri olan Sanders, kampanya mitinglerinde zaman zaman, özellikle gençlerle diyaloglarında kendi yaşına şaka yollu atıf yapıyordu. Deneyimli siyasetçinin ekibi, Sanders'ın enerjisinin 2016 seçimleri kampanyasındaki halinden bile daha iyi olduğu mesajını veriyordu. Sanders'ın sağlık durumunun bu kampanya döneminde, özellikle televizyon tartışmalarında gündeme getirilmesine kesin gözüyle bakılıyor. (amerikaninsesi.com)

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)