BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDemirtaş'tan koalisyon çıkışı----

Demirtaş'tan koalisyon çıkışı

Demirtaş'tan koalisyon çıkışı
26 Eylül 2015 - 22:11 www.finansgundem.com

Demirtaş: "Türkiye artık koalisyonlarla yönetilmek zorunda bunu herkes kabul edecek"

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Avrupa temasları sonrası Alman Deutsche Welle'ye konuştu. Demirtaş, "Türkiye artık koalisyonlarla yönetilmek zorunda bunu herkes kabul edecek" dedi.

Demirtaş'a, geçen seçimlerde "seni başkan yaptırmayacağız" sloganı kullanmıştınız. Bu tutum hala geçerli mi' diye soruldu.

Demirtaş da "koalisyon ihtimalleri 1 Kasım akşamından itibaren konuşulacak. Türkiye artık koalisyonlarla yönetilmek zorunda ve herkes bunu kabul edecek" dedi.

Demirtaş'a ABD'nin YPG'yi terör örgütü olarak görmediğne yönelik açıklaması da soruldu, Demirtaş da "Avrupa ve ABD bir yana, Türkiye'nin YPG'yi terör örgütü ilan etmesi için hiçbir gerekçe yok. YPG sadece topraklarını koruyan, IŞİD ile mücadele eden bir örgüt" ifadelerini kullandı.

Selahattin Demirtaş, PKK'nın silah bırakması ile ilgili de, "Cumhurbaşkanı da, Başbakan da çok iyi biliyor ki PKK, bu tür çağrılarla silah bırakacak bir örgüt değil. Dolayısıyla müzakereye hazır olduğunu söyleyen bir örgüte karşı, artık operasyon yapmak yerine onu masaya çekmek en makul olandır" diye konuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)