BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDemirören Grubu'nun mali kaynağı belli oldu----

Demirören Grubu'nun mali kaynağı belli oldu

Demirören Grubu'nun mali kaynağı belli oldu
06 Nisan 2018 - 23:04 www.finansgundem.com

Doğan Medya'yı 916 milyon dolara satın alan Demirören Grubu'nun mali kaynağı Ziraat Bankası'ndan sağlayacağı öne sürüldü

Türk medyasında bir devir kapandı. Doğan Medya Grubu, Demirören Medya Grubu’na satıldı. Dün resmi olarak gerçekleşen satışın ardından Demirören’in mali kaynağı nereden bulacağı merak uyandırmıştı. Sözcü'de yer alan habere göre, Demirören Grubu'nun kaynağı Ziraat Bankası.

700 MİLYON DOLAR

Bir kamu bankası olan Ziraat Bankası, 5 Nisan’da yönetim kurulu kararıyla Demirören Medya Grubu’na kredi verilmesine onay verdi. Demirören’e verilen kredinin miktarı ise 700 milyon dolar.

2 YIL ÖDEME OLMAYACAK

Öte yandan Ziraat Bankası tarafından verilen kredinin şartları da tartışma yaratacak. Kredinin 10 yıllık bir geri ödeme süreci bulunuyor ve Demirören grubu ilk 2 yıl bankaya ödeme yapmayacak. Demirören grubu 2+8 yıllık olan kredi ile Doğan Grubu için maddi kaynağı büyük oranda sağlamış olacak. (Kaynak: Sözcü)

Doğan Medya'nın satışına ilişkin tüm detaylar açıklandı

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)