BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDelta Plus bir ülkede daha görüldü----

Delta Plus bir ülkede daha görüldü

Delta Plus bir ülkede daha görüldü
29 Haziran 2021 - 21:05 www.finansgundem.com

Rusya Halk Sağlığı Denetim Ajansı (Rospotrebnadzor) Başkanı Anna Popova, geçtiğimiz hafta ülkede bir kişide Kovid-19’un Hindistan’da ortaya çıkan Delta Plus mutasyonunun tespit edildiğini aktardı

Rusya’da Kovid-19'un Hindistan’da ortaya çıkan Delta mutasyonunun kendi içinde mutasyona uğrayarak Delta Plus adını alan yeni mutasyonu tespit edildi.

"BİLGİ DOĞRULANDI"

Rusya Halk Sağlığı Denetim Ajansı (Rospotrebnadzor) Başkanı Anna Popova yaptığı açıklamada, “Rusya’da geçtiğimiz hafta görülen vaka konusunu açıklığa kavuşturmak istiyorum. Tüm verileri çok dikkatli bir şekilde inceledik. Delta Plus varyantı bilgisi doğrulandı. Vaka hafif formda ve her şey yolunda gidiyor” ifadelerini kullandı. Popova'nın açıklaması ile Rusya'daki ilk Delta Plus vakası doğrulanmış oldu.

"KİTLESEL BAĞIŞIKLIK ÇOK ÖNEMLİ"

Halka uyarılarda bulunan Popova, yeni korona virüs mutasyonlarının kitlesel olarak yayılması karşısında kitlesel bağışıklığın günümüzde çok önemli olduğuna dikkat çekerek, ülkede corona virüsü ile mücadele konusunda alınan önlemler ve aşılama süreçleriyle ilgili bilgiler aktardı.

Fransa’da "delta" etkisi

 

İran'da ilk kez Delta varyantı görüldü

 

Rus aşısının 'Delta' varyantına karşı etki oranı açıklandı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)